Szép napot! :)

CSAJOK, JÚNIUS 19-ÉN LESZ A 2. HÓNAP ZÁRÁSA A FOGYIBAN!
EZ SZOMBAT. KÉREK MINDENKIT A HÉTVÉGE FOLYAMÁN, LEGKÉSŐBB HA LEHET VASÁRNAP DÉLIG, KÜLDJE EL NEKEM A 2. HAVI KÉPET (MELLÉKELVE), CM-KET (A LEVÉLBE LEÍRVA) ÉS BECENÉV+SÚLYT (SZOKÁS SZERINT A TÁRGYBA). KÖSZÖNÖM!!:)


Ma megint gyümölcs levest főztem és milánóit a családnak! Ebből a Roxa féle gyümi levesből, nincs az a mennyiség amit nem tudok megenni!!! Annyira finom! Holnap pedig madártej szeletet csinálok. Recept a mai desszert ajánlóban!:))

Madártej szelet light-hoz, annyi megjegyzés, hogy írtam Roxának nekem nincs zsírszegény vajam...kihagynám, hogy csináljam akkor a sütit?
Ezt írta: Nono úgy csináld akkor, hogy ne válts ki benne vízzel a tejet..tehát 5,5 dl tejjel csináld, és 2 csapott teáskanál zselatint tégy bele, amit kikeversz kb egy dl forró tejben, majd ezt beleöntöd a tojássárgás vanília pudingba. PUSZI ÉRTE ROXÁM!!!:)

A héten nagyon úgy néz ki lesz torna bőven: 2 carió dance, spinning és kondi alak torna is, ez eddig 4, szerintem péntek pihi, viszont hétvégén még valami kis erősítés lesz! Jól fog esni!:)))

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény