Bocsánat!

Teljesen elmaradtam az adatok felvitelével...talán ma este sikerül Ádussal összeülnöm. Sokat melózik Ő is, késő este ér haza legtöbbször ...tegnap este meg progink volt. De ma felvisszük Őket!:)

Ma reggeli spinning volt az eddig legbrutálisabb, mondta is a Csaj, le a kalappal mert még Ő is nagyon elfáradt...nem csodálom, azt sem tudtam merre van előre, már csillagokat láttam!:) Mai torna megvolt, holnap RR 2009 fenék és has, 40 perc!:) Szombat reggel megint spinnig!:)

Ma főznöm nem kell, tegnap kitakarítottam, így ma kicsit pihisebb napom van. Mosás kész, mindjárt kiteregetek!:))

Amát holnap viszem végül a 15 hós oltásra...mert akkor délutános a doktor néni, és már nincs az a nagy meleg sem...

Ma ha felkel ebéd és szerintem elmegyünk a játszóra és fagyizunk egyet!:)

Várom már a jövőhetet, nagyon kíváncsi vagyok, hogy fogom bírni a napi 1,5 óra cardió dance tábort...szerintem szerdám óriási holt pont és izomláz lesz!:)) De jót fog tenni testileg és szellemileg is!:)

Evésre pedig figyelnem kell, nem kell sok vackot ennem, de fontos hogy egyek rendesen, mert fogyni nem szeretném, hanem szálkásodni, sok fehérjét fogok enni és torna után már semmit. Mivel f8-tól- 9ig van az edzés, így 6 kor vacsizok majd Amival minden nap. Lemérem majd magam kg és cm...5 napig szavamat adom magamnak, hogy se mérleg se cm...és kivi leszek péntekre milyen változás lesz!:)

Ma reggel 62 kg voltam...örültem nagyon!:))) Beállt ez a 62-63 kg, ami nagy öröm nekem, mert azért vannak evősebb napok...de a torna szuperül kompenzálja ezeket!:)))

Egy kedves ismerősöm írt a TF-es osztályfőnökének, aki Edzéselmélet-módszertant, gyakorlati mechanizmust és gyakorlatot tanított....adjunktus, és kikérte a véleményét az Insanityről..nagyon kíváncsi vagyok a válaszra!:))

Csodaszép napot nektek!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény