"Hozzuk magunkat Csúcsformába", 1 nap! :)

Már tegnap elkezdtem a regenerálódást, ugyanis lefeküdtem aludni f8-kor...nem is tudom mikor aludtam utoljára 11 órát...:))) Nagyon jól esett.

Ma pedig elkezdtem számolni...és olyanokat fogok főzni és számolni magamnak és nektek, amit ti is el tudtok készíteni, finom és jól lakunk vele!:)))

Azt, hogy mit ettem, és mennyit és a fő ételt hogy készítem el, mindig este fogom leírni!:)) Azt ha gondoljátok másnap ti is el tudjátok készíteni!:) Egyébként a mai ebéd: Gombás-tejszínes pulyka lesz (tepsis gombás pulykahusis Rafinériával), uborka salival, Ádusnak rizzsel!:)

Miért számolok újra? Egyrészt, mert az elmúlt hónapokban elengedtem magam nagyon, sok volt a nasi, és szeretném újra lendültbe hozni a testemet, másrészt, hogy nektek legyen egy újabb minta étrend, mert sokan kértétek. Harmadrészt pedig, mert itt a nyaralás és szeretnék csinos lenni...negyedrészt pedig adott a cardió tábor is és a napi 1,5 óra mozgás!:)))

Ma reggeli mérések:
súly: 62 kg
mell: 85
derék: 71
csípő: 95
alhas: 84
comb: 57
térd. 40
kar: 26
nyak: 30

És a képek:




Szeretném ha a csípőm és a fenekem tovább formálódna, kicsit kisebb lenne, de formás. A hasam izmosodna!:))) Ja és ennyire nincs görbe lábam, picit bután sikerült a kép!:))

Nem vonom meg semmit magamtól, jól szeretném érezni magam! De kerülök majd pár élelmiszert. Olyan 1300 kcal körül szeretnék enni, sok fehérjét, gyümölcsöt, zöldséget. Ch most nem számolok, csak kalóriát.

Minden nap tornázok 1,5 órát, szombaton táncbemutató!:)))

MINDENT BELE, NAGYON NAGYON CSINOSAK LESZÜNK! OKOSAN, ÉSSZEL CSÚCSFORMÁBA HOZZUK MAGUNKAT!:))

Megjegyzések

  1. Nono,görbe? Nem, ez szép izmos már!!!
    Annyira jó hogy csinálod a képeket mert ez nagy erő nekem, hogy én is meg fogom tudni csinálni.
    Szinte hihetetlen a változás,de tudjuk igaz és a kitartásod vezetett ide!!!!
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Hajrá Nonó! Én is belehúzok veled a héten :) Nagyon csini vagy és nem is görbe a lábad :)

    VálaszTörlés
  3. Nikim, a világ legszebb Kismamija vagy...én pedig majd így szeretnék kinézni m te ha másodjára is állapotos leszek:)))

    Csigim mindent bele.))))

    KÖSZÖNÖM LÁNYOK!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény