Ma...

..kis rövid naciban lefotóztam magam, és azt tudom mondani, lehet szidni a Rékát és lehet nem szeretni, de én az Ő tornáinak köszönhetem, hogy kezdek úgy kinézni, ahogy szeretnék, úgy és ott szálkásodom, izmosodom, ahol szeretnék!!!

simple hearts

Szeretek tornázni és tudjátok miért? Mert jobb lesz a kedvem, energiát ad és hazudnék ha azt nem tenném hozz: MERT LÁTOM AZ EREDMÉNYÉT.
Mindennek amit csinálsz, ha igazán csinálod, rendesen, igenis eredménye van!!!!:)))


Akard és érd el az álmodat!

Én sem hittem volna soha, soha soha, ha hiszed ha nem...soha nem hittem volna, hogy ez nekem sikerülhet!

Érezd jól magad...én tudom mikor takargatod magad...mikor állandóan húzogatod lefelé a toppot, vagy felfelé a nacit, vagy lehajolsz és kint a bugyi...vagy mikor már takargatni sem lehet, mert ott éktelenkedik a háj mindenhol.

Nem kell modellnek lenni, nekem is van hasam, fenekem, a bőröm sem olyan mint 17 évesen...ÉSSSSSSSSSSSSSSSSS ettől még mindent megteszek, hogy a legtöbbet kihozzam magamból és ez a legfontosabb.

Mert szeretném, ha a Lányom akkora lesz már, lássa, igenis Nőnek kell lenni és maradni a világban. Büszkének arra, hogy Nők vagyunk, szépen, egészségesek, formásak, csinosak. Emelt fővel kell járnunk. Büszkének kell lennünk. Annyi sok dolgunk, feladatunk van az életben, család, munka...szánjunk azért időt magunkra is, mert ha belül megteszek mindent, az kívül is látszik és akkor ha nem akarod akkor is ragyogni fogsz!!!:)


Réka írta nekem:)
Drága Noémi! Szívből gratulálok Neked! Fantasztikus eredmény, amit elértél!!! Önerődből! Köszönöm, hogy megosztottad velem a sikered, büszke vagyok Rád, és megtisztelő, hogy a mi módszerünket, tornáinkat választottad!

Megjegyzések

  1. Valami elképesztően jól nézel ki Nonó, minden elismerésem a Tiéd, bár ezt múltkor már kitárgyaltuk :) Fantasztikus eredményt értél el és igenis csináld, mert sokaknak segítesz, többek között nekem is, én is nagyrészt Neked (és persze Rékának) köszönhetem amit eddig már elértem, és megyek tovább, mert TE megmutattad h tényleg nincs lehetetlen, lehet nekünk is tökéletes, formás combunk :)) PUSZI

    VálaszTörlés
  2. hihetetlen eredmény! nagyon-nagyon-nagyon jól nézel ki! minden elismerésem a Tiéd :)
    Kata

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény