2010. augusztus 23., hétfő

Csodás nap, finom ételek...

A délelőttöm durva volt...azt sem tudtam mihez kapjak, de végül mindennel végeztem és desszertet is csináltam.:)

A menü:
Előétel: fokhagymás krémsajtos mártogatós...répa, kígyóuborka és póréhagyma volt hozzá szeletelve.
Főétel: paradicsomos-bazsalikomos csirkemell filé, rizzsel. Hát én ilyen isteni ételt régen ettem...nem tudom, én mostanában kezdtem el használni a bazsalikomot, de a csirkével csodát tesz!:))
Desszert: csokis-barackos piskóta, karamell kéreggel a tetején...saját recept!:))

Apa odáig volt, ebédre ettünk, haza tudott jönni..minden isteni volt, nagyon boldog voltam, mind a hárman olyan jóízűen ettünk.:))

Apának mondtam ne vegyünk ajándékot, helyette menjünk el valahova. Én egy olyan aprósággal készültem, ami mind a kettőnknek szól. Cinim blogjáról loptam az ötletet és csináltattam rendszám táblát: Két éves házasok, Nonó és Ádus felirattal...:)) Képet majd teszek róla. Ma azzal kellett mindenhova menni Ádusnak, hála égnek nem kapták el a rendőrök..eddig!:)

És a torna...hát lehet most azt mondjátok nem jó a kondim, és gáz vagyok, de vállalom, nekem nem jön be az Insanity...20 perc után abbahagytam. Tény izzadtam, de nekem tesi óra feeling, mindenki szenved, fájdalommal teli arcok.... én nem éreztem közben jól magam. Én azt élvezem az edzésekben mióta elkezdtem a diétát, hogy közben is jól esik, jó kedvem lesz, feltöltődöm...itt nem éreztem. És szerintem annak úgy semmi értelme.

Így 20 perc után megcsináltam a Réka 2009 comb részt....utána felpörögtem.:)))

A Turbo jam-et mindenképpen megpróbálom azért és alig várom a cardió dance-et is...lassan kezdődik...mert az heti két tánc és mellé már könnyebb kitalálni az itthoni tornákat, mert a cardió rész ki lesz pipálva.:)

Este moziba megyünk...de jó lesz!:)

Képeket mindenről teszek, ahogy lesz időm.:)

Csodás napot!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése