Egy újabb hét kezdete...

Egyszerűen nem vagyok jobban, szédülők nagyon, és szúr alul a hasam, fája derekam, egyfolytában el akarok aludni. Nagyon kikészített vagy a meleg, vagy a frontok. Remélem nem fáztam fel... Most nem is tornázok, inkább délután is sétálunk egyet Amival, max ha este jobban leszek akkor valami talaj tornát.

Ésssss bizony jól sejtettem, nem vagyok 64 kg, de 62,7 igen...bizony bizony. Bulgáriát megúsztam, de a Nyaralóknál való pihenést nem. Különbség, hogy a nyaralóba egész nap pihiztünk, bár tény minden nap volt séta legalább 1 óra és torna is. De volt biza lángos is bőven és fagyi...hát ez ilyen. Egy hét egy kg!

De! Ennek ellenére jól érzem magam. Nem bánnám, ha 62 lenne a max, de jól érzem magam a bőrömben. Nem szeretnék már görcsösen 60 kg lenni. Már teljesen elégedett lennék ezzel a 62-vel. Tény tegnap este vagy 3 kg dinnyét megettem!:) Szerintem reálisan 62 kg vagyok, ami most tényleg tetszik!:))

A képen majdnem 3 kg a különbség, szerintem látszik az arcomon...nem szeretnék kerek arcot, csak egy kis színt!:) Ez most tetszik! Bár a fehér sápaszt is, alapból!

simple hearts
imikimi - sharing creativity

Mai kajci: mustáros roston sült karajcsíkok, és vegyes saláta...ezt kívántam. Mindjárt neki is állok, már csak sütni kell. Elő van készítve.

Ja, dinnye diéta! A tegnapi 3 kg dinnye evés után, szó szerint megundorodtam, mostanában tuti nem tartok dinnye diéta....viszont a salit annál jobban kívánom!:))

Szaladok főzni...

Csodaszép napot!:)

Tettem az Amis blogra videókat a Kicsikémről!:))

Megjegyzések

  1. "szédülők nagyon, és szúr alul a hasam, fáj a derekam, egyfolytában el akarok aludni."

    Nekem mindkét terhességem elején ilyen tüneteim voltak... :)

    VálaszTörlés
  2. :-)) az előző hozzászólás megmosolyogtatott. Viszont felnőttként már - akik kicsit otthon vagyunk az egészség témában - jól tudjuk, hogy a rosszulléteket nem lehet az időjárásra, frontra fogni. Fáradtabbak kicsit lehetünk tőle de huszon-harminc, de még ötven évesen sem ez okozza a problémákat. Csak jó kicsit erre fogni. A probléma valahol a szervezetben van. Szerintem figyeld magad, aztán ha nem múlik, irány megnézetni, mi áll a háttérben. Nehogy rossz néven vedd, nem úgy szánom...de hátha jó tanács, és te is így látod majd. Puszillak! És Ami egy kis tündérkirálylány:-)!

    VálaszTörlés
  3. Ja! Én csini vagy, és jól áll a fehér:-)!

    VálaszTörlés
  4. Köszi csajok,

    Most elmúlt a szédülés...és igaz, ez már túl sok hatás...de most teljesen jól vagyok, remélem így marad.

    Nem hinném, hogy terhes vagyok...hasonlóak a tünetek, de szerintem nem.

    Puszi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény