Igaz!!!

Azt mondták páran és igazuk van biztos, hogy a betonon futás futócipő nélkül...az nem a legjobb...és igazuk van!!! Biztos attól fáj a derekam! :(

Így fel fogok járni a pályára futni, de az több szervezés lesz, mint így kimenni az utcára és futni, így lehet csak heti 1, max 2 tudok elmenni. Meglátjuk.

Cipőt majd későbbiekben fogok tudni csak venni. Most nem futok pár napig, meglátjuk a derekammal mi lesz. De igaz ami igaz, biztos nem tesz jót neki a sima cipő+beton!

Ennek ellenére nagyon élvezem a futást, így fogok rá időt szánni, ahogy és amennyit tudok.

NEM LESZ SZÁMÍTÓGÉPEN SZOMBAT ESTIG, ÍGY ADDIG NEM TUDOK ÍRNI....ILYEN EZ A NYÁR!:)

Mindenkinek csodás, vidám és sportos napokat!:)))

Megjegyzések

  1. Szia Nonó! Sajnos a beton (szinte minden esetben) tönkre teszi az ízületeket hosszabb távon, mert nem nyeli el az "ütést", hanem "visszaküldi" az ízületekbe. Nekem kezdetben, mikor rendszeresen futottam (vagyis inkább kocogtam), a vádlim fájt állandóan, pedig rekortán pályán nyomtam. Aztán megszokták az izmok a rendszeres terhelést, és utána már csak élveztem...de nagyon:-). Egyébként szerintem is az Asics az egyik legjobb futócipőben, nekem is a "nagyok" ezt ajánlották. Viszont már lehet kapni speckó futócipőket betonra is (ha nagyon nincs más lehetőséged) nézz körül egy kicsit a neten. Sajnos erre áldozni kell. És leld sok örömödet a futásban, és soha nem voltam jobb passzban, mint abban a 2 évben, amikor rendszeresen (heti 3-4x) futottam, hiába van most ellipterem. A futás sokkal szebben formál, és még élvezetesebb is...szerintem. Jó lenne újra nekiállni, csak most nekem is betonon lenne lehetőségem, az pedig nem nagyon akarózik:-(. De ha én elkezdem, akkor heti több alkalmat szeretnék, attól pedig féltem az ízületeimet. Légy ügyes, és vigyázz magadra! Mert, ha most elrontod/túlerőlteted, azt már nem lehet visszacsinálni...sajnos:-(. És tényleg ne fogyj már többet, inkább izmosodj!:-) Puszi!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Timi, örülök a tapasztalat véleményeknek...:)))

    Igazad van, fel fogok járni a foci pályára futni és elvileg hamarosan kapok egy asics cipőt..:))) és akkor állok neki, mert annak tényleg nincs értelme, hogy elrontsam és csak kárt tegyek magammal.

    Köszönöm:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény