Ma is futok...

...este 8 körül megint nekiindulok, kíváncsi vagyok, mennyit bírok... várom már. Így ma nem tornázok, csak hasizmozok. Nagyon izomlázam van úgy is a tegnapi step pados Réka tornától!:) De nem baj!:))

Hát bizony bizony a digitális mérleg...reggel 61,4 voltam...ezt tudtunk 1-1,5 kg sacc be is jött...de nem baj, fogyni nem szeretnék, csak tovább szálkásodni!:)

Azt mondják váltogatni kell a sportokat, hogy hatásos legyen...ezért is jött be a képbe a futás, na és diilke miatt, aki ösztönzött...puszi érte!:)

Wellness magazintól felhívtak ma!:) Korábban már jelezték, hogy szeretnének egy interjút, mert megjelenik a 100. számuk és 3 Nő lesz benne, akik együtt összesen 100 kg-t fogytak. Ebből én lennék az egyik. Örömmel beleegyeztem, jól esett a megkeresés! Főleg, hogy Ádus azt mondta: Tök jó Anya, most már tényleg nagyon büszke vagyok Rád!:)

És persze, hogy elvállalom még akkor is, ha most megint nem fognak majd páran olvasni mert soookkkk vagyok! Én ilyen vagyok, kicsit megint kilépek a megszokott kis világomból fél napra, és bárki bármit mondhat, szerintem ezt a nők többsége igenis élvezi.

Azt mondták lesz stylist, kapok ruhákat, lesz sminkes, műteremben fognak fotózni minket...várom már, kb 2 héten belül lesz!:))

Megyek tornázni...szép napot!:))

Megjegyzések

  1. Szia drága Nonókám. Pár nap nem olvastalak, de én is naon de naon buszke vagyok Rád. Mennyj csak el arra a fotózásra. Iganis van miért buszkének lenned. Majd szólj mikor jon ki az a szám és én is beszerzem. pusz és csodaszép napot
    Ja, a rosszakarókkal és a bántó megjegyzésekre futyulni kell magasról. pusz

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény