2010. augusztus 25., szerda

Ma jó napom lenne...

...és végülis jó napom is van, csak az egyik szemem sír a másik nevet. Tegnap nagytakarítást tartottam, ma pedig megjöttek a fűtés szerelők Ama szobájába..fúrnak, kalapálnak..minden tiszta piszok és por....de legalább haladunk!:)

Mai torna estére tevődik, de meglesz: Zumba és Réka csípő+fenék (2008). Terveim szerint 40 percet fogok tornázni.

Ez a 40 perc szerintem elég is...rá szeretnék állni arra, hogy a 20 percesek előtt nyomok valami cardió mozgást is. Meglesz a Turbo Jam is, mondjuk az önmagában is elég, és van Fitness Body Dvd-m is, és Zumba...ezeket váltogatom majd.

Szeptember közepén kezdődik a cardió dance, addig így fogom csinálni. Nehéz minden nap kitalálni mit mozogjak, de ha lesz tánc, akkor heti 2 mozgás pipálva (2X60 perc lesz), mellé egyszer comb-has, egyszer fenék-has és mellé jön majd a futás. Ami lehet futópadon lesz...Heti 5-6 mozgás, nekem kell. Én nem tornázok több órát, de minden nap kell a mozgás öröme.:)


Az ebéden túl vagyok, és még nincs 11 óra...de olyan finomat főztem, nem bírtam ellen állni. Paradicsomos-bazsalikomos penne tészta (durum tészta)....isteni volt. Délután az a tervem, hogy tönköly magos zsemléből eszek egy szendvicset (3 körül) és utána már csak gyümölcsöt...

Ha felkelt Ama, egyébként nekem már az is csoda hogy tud aludni ebben a kopácsolásban, megyünk bicajjal Ádushoz, viszünk neki ebédet, így az ebédet ezennel le is fogom tekerni!:)))

Szóval ma délelőtt ettem finit, de délután már okosan...61-62 között mozgok, nem mondom, hogy ez rossz, de tudnék min javítani még!:)

Persze szolidaritok a csajokkal és szept 6-tól megcélzom a 60 kg-t!:))))

Rainmagic-nek ezúton is még egyszer GRATULÁLOK CSODASZÉP KISFIA MEGSZÜLETÉSÉHEZ!:)

Csodás napot mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése