Insanity...

Úgy döntöttem nem csinálom végig a 60 napot, hanem amikor tudok (előreláthatóan heti 2 alkalommal) becsatlakozok Ádushoz, ezzel is segítve őt és fejlesztve magamat!

Butaság volt ez az augusztus a részemről, mert tudhattam volna, jövünk megyünk, mint mindig nyáron, kötött torna, nehezen illeszthető ebbe bele.

Ezért volt jó nekem a kcal számolás és a 20-30-40 perces tornák, amik már majdnem mind a fejemben vannak:))) Bárhol, bármikor elérhető!:)

És nekem fontos a színes mozgás...vagyis legyen erősítés, tánc, bicaj, futás, isnanity...minden legyen benne, akkor élvezem, ha mindig csavarhatok rajta egy kicsit...

Rájöttem nekem a kötött diéta is gondot okozott és így a kötött torna is.

Ennek ellenére az ősz már nem olyan mozgalmas és ha Apa sikereket ér el, akkor én is végig csinálom. De ma a tesztet különben is! És 1-1 napot bevállalok Apával!

Sokan így csinálják, heti 2-3 Insanity, mellette a megszokott tornák és tökéletesen működik nálunk!:) Hisz az Insanity mint olyan, cardió jellegű (persze erősítés is) és állóképesség javító, de mellette az erősítő torna, csak jobbá teheti az eredményt!

SENKI NE ENGEDJE, HOGY AKÁRKI ELVEGYE A KEDVÉT AKÁRMITŐL, VAGY HA ÚGY DÖNT, VALAMIÉRT NEM CSINÁL VALAMIT, AZT NE VÁLTOZTASSA MEG, CSAK MERT VALAKI VAGY VALAKIK EMIATT KINEVETIK. SENKI NEM SZÁMÍT, CSAK TE MAGAD!

AZ SZÁMÍT, HOGY TE AMIT TUDSZ KIHOZD MAGADBÓL, ÚGY ÉS OLYAN MÓDON AHOGY IDŐD, ERŐD, ENERGIÁD ENGEDI.

EZEN KÍVÜL ELÉG SOK EMBER KEZDTE EL MA AZ INSANITY-T, AKIK ITT OLVASTÁK ELŐSZÖR ÉS MEGINT BOLDOGSÁG KICSI SZÍVEMNEK, HOGY SEGÍTHETTEM!!:)

Ugye én mindig azt mondom: Mindegy milyen mozgásforma, csak mozogj!:)) És mindig azt, ami jól esik!:))))

Megjegyzések

  1. Köszönöm a segítséget az Insanityvel kapcsolatban neked is és mindenkinek aki segített többet megtudni róla.
    :)))

    VálaszTörlés
  2. Igazán nincs mit...azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak!:)))

    Mindent bele!:)

    pusza

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a biztatást Nono!!!
    A héten kezdjük mi is :) Megprobálok majd naplót vezetni én is képekkel és infókkal.
    :))))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény