NAGY ŐSZ ÁTALAKULÁS - fogyi verseny!

Jövőhét hétfőn, vagyis SZEPTEMBER 6-án belevágunk!
Fogyásra fel Lányok (esetleg fiúk!:)! :)))))))))))))

Ha még nem érted el az álom súlyodat, SZERETNÉL EGY SZUPER CSAPAT TAGJA LENNI, de néha kell egy biztatás... akkor vágj bele te is!

Pár dolog amit tudni kell a versenyről:

1, Verseny időtartalma 3 hónap!
Szeptember 6-december 6-ig tart.
Úgyhogy a Mikulás bácsi már csodálhatja a csini virgácsainkat!:)))

2, Jelentkezni:
A nonoeletmod@gmail.com lehet, tárgyba kérlek azt írd:
NAGY ŐSZI ÁTALAKULÁS-fogyi verseny!


Amit küldj el nekem: fényképet (senki nem látja csak én) Változás a nyári fogyi versenyhez képest, hogy most "csak" két képet kérek egy teljes alakosat a fogyi kezdetén és egyet ugyan abban a ruhában a végén...

Adatok amiket még kérek:
Álnév, magasság (m), induló súly (kg), álomsúly.
Kezdeti körfogatok(cm): mell, derék, csípő, comb, kar.

Tehát tárgyba kérem a NAGY ŐSZI ÁTALAKULÁS feltüntetni, majd a levélbe kérem megadni az adatokat és mellékelve legyen a kép. Mindezt kérem szépen legkésőbb szept. 3 péntek estig!

3, Heti mérlegelő lesz, minden hét végén, vagyis vasárnapra várom a súly adatokat a következő képen:
Tárgyba: Álnév+ aktuális súly. Nekem így gyorsabb lesz beírni a táblázatba, mint mindig megnyitni és keresni a levélben az adatokat.

A havit is így kérem majd, annyi, hogy ott a levélbe szerepeljenek a cm adatok is.

Hétfőn a táblázat mindig frissítésre kerül!

4, Nem a leadott kilók száma lesz mérvadó, mindig %-os arányt és BMI változást fogjuk nézni (ezt a súlyból automatikusan fogja számolni nekünk a táblázat), mert úgy korrekt azt gondolom mindenkivel szemben!

5, Cél: egészséges fogyás és a mozgás szeretetének öröme!:) Nekem nagy öröm lenne, ha a kcal számolással fogynátok le, mert tapasztalatból tudom, nagyon jó módszer! De ha mással fogytok, az sem kizáró ok, hisz bármely diétáról is beszélünk, a lényeg a Kitartás mindegyiknél!

Én nem szeretném megszabni mivel fogyjatok. Nem is tehetem meg, hisz nekem nem ez a szakmám. Én csak a saját tapasztalatimat tudom megosztani veletek! Illetve a feladatomnak tartom, hogy biztassalak benneteket, erőt adjak és energiát nektek, hogy elérjétek az álmotokat!:)

6, Mindenki úgy csinálja a diétát és a szerint, ahogy gondolja, hisz felnőtt emberek vagyunk. Vagyis lehet inni fogyis porokat, italokat, teákat, lehet szedni vitaminokat, sokan szednek krómot, L-carnitint...mindenki ahogy gondolja. Én nem szedtem semmit anno, a 4321 italt próbáltam, de nem jött be. Ahogy jónak látjátok!

7, Becsatlakozni be lehet a 3 hónap alatt, de az új tagnak fel kell vállnia, hogy a többiekkel szemben hátrányban van.

8, A meglévő Nyári fogyis fórumot, átíratom Roxával Őszi fórumra! Be fogom linkelni megint és ott meg tudtuk napi szintem mindent beszélni egymással, ha esetleg a cbox erre kevés lenne...meg a cbox-on sajnos nem lehet visszaolvasni csak 100 bejegyzést.

9, Most nem lesznek párok, mint a nyári versenyben, szerintem akik szimpik egymásnak, azok úgy is levelezni, beszélni fognak. Aki egyedül érzi magát, az szóljon és velem tartja majd ha kell a napi kapocslatot.

Nem tudom, mindent leírtam-e. Nem lesznek buta kikötések, hogy heti 5 torna muszáj, meg csak ilyen vagy csak olyan, vagy nem ehetsz ezt vagy azt. Nem, ez a verseny arról szól, hogy erősítjük egymást, kitűzünk mindenkinek egy célt, és addig de addig nyomjuk, amíg el nem érjük!

Tudom, ez csak egy blog, én is csak egy Anyuka vagyok, de tudom, mit jelent elérni az álmodat...és én segíteni fogok neked/nektek, mert képesek vagytok rá. Tudom! És elérem veletek. Már most büszke vagyok rátok:)

Mindent meg fogok tenni megint ami tőlem telik...

A NYÁRI VERSENYEN A CSAJOK 214 KG-T ADTAK LE....elmondhatatlan mekkora büszkeség ez nekem!:))

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény