Nyűgös a Kicsikém!:(

Kicsit nehezek ezek a napok, mert sokat sírdogál, jön a fogacskája megint Amicinek!:(( És nagyon Anyás, ami nem baj, de csak ölben, karban van el...és új bújik...édes szívem

Csináltam magamnak túr krémet. Túró, pici tejföl, pici édesítő és vanília aroma...ez a tízóraim. Most tornáztam és most eszek a krémtúrómat:)...de csak a felét. A másik fele az uzsim. Azt mondták a csajok torna után jó ha fehérjét eszek! :)))

Ez ebédem lecsó. A család pedig májgombóc levest és palacsintát kért. :)) Kérésünk parancs, úgyhogy szaladok is főzni!:)

Mai torna: Réka 40 perces step pados része, utána az 5 perc csípő és 5 perc has...elfáradtam basszus!:))

És ezek után meg aztán főleg mondhatom, tök mindegy mennyit tornázol egy nap és mit... csak mozogj!. Mert nekem izomlázam van és tegnap "csak" az 5 perc comb és 5 perc hasat csináltam. És hatásos!:D

Persze , heti 1-2 szer azért nem árt a cardió jellegű mozgás sem, de nekem mostanában az nem jön össze. De ősszel lesz futócipőm és cardió dance, azzal egészül ki a talaj tornám.:)

HOLNAP FOTÓZÁS..IZGULOK MÁR!:D Holnap lehet elmarad a torna, mert ki tudja mikor érek haza és utána Keri Lányom szülinapi partija lesz, ahol segédkezek.:))) Este meg szerintem örülök, ha élek.:)

Ma este elfoglalom a fürdő szobát és szépítkezni fogok holnapra!:)))

Csodálatos napot nektek!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény