Tegnap nem tudtam bejegyzést írni...

...valami nem stimmelt a blogspoton, vagy a gépemmel...de most már megy!:)

Tegnapi legfontosabb az volt, hogy futottam 22 percet!:)))) Már 22...megnéztük autóval, pont 3 km volt!:) Tudom ez sokaknak semmi, nekem nagy öröm!:)) és jól esett, nagyon!:)) A legközelebbi futásnál (péntek) a cél 25 perc lesz, a következő 30!:)

A végső cél 30-40 perc, 4-5 km futás egy héten 2-3 szor!:) Ez szerintem teljesíthető és remélem hozzájárul a jobb állóképességemhez és fittebb leszek!:)))

Ma az INEP+vádlit csináltam, holnap comb és has lesz!:))) Aztán lehet futás, majd amihez kedvem lesz!:D

CSODÁS MEGLEPIT KAPTAM MA AZ EGYIK KEDVES FOGYIS BARÁTŐMTŐL CSIGITŐL. Egy csodás táskát, hozzá illő pénztárcával!:D Tündér vagy, nagyon köszönöm:)


Találtam az újságban egy nagyon jó diétát, vagyis inkább méregtelenítő kúrát, amit a jövőhéten Ádussal megcsinálunk!:)
Dinnye kúra!:))

És olyanok vannak benne, amik finik, nem bonyolultak és bár kötött, amit én nem szeretek, de ez tetszik!


1 nap:
Reggeli: görögdinnye, amennyi jól esik. Ha valaki nem bírja a reggeli gyümölcsfogyasztást, lehet enni 1 natúr joghurtot.

Ebéd: 30 dkg görög és sárgadinnye, melyet keverhetünk más gyümivel, de a dinnye legyen túlsúlyban! Tehetünk rá lime-ot és mentalevelet is.

Vacsi: 5-10 dkg sovány túró, 1 evk. joghurt, 1 evk. sovány krémsajt, és apróra vágott snidling. Ezzel kenjünk meg 1 szelet rozskenyerünket, Utána minimum 1 szelet görögdinnye.

2 nap:
Reggeli: görögdinnye, amennyi jól esik. Ha valaki nem bírja a reggeli gyümölcsfogyasztást, lehet enni 1 natúr joghurtot.

Ebéd: 20 dkg tengeri halfilé (én csirkét fogok!), sózzuk és süssük meg olívaolajon. Mellé idénysalátát együnk. Egy szelet görög vagy sárgadinnye.

Vacsi: egy vékony szelet kecskesajtot tegyünk egy vékony sz. rozskenyérre, kisebb paradicsommal fogyasszuk. Majd egy szelet görögdinnye következik,

3 nap:
Reggeli: görögdinnye, amennyi jól esik. Ha valaki nem bírja a reggeli gyümölcsfogyasztást, lehet enni 1 natúr joghurtot.

Ebéd: kevés félzsíros túrót turmixoljunk 1 pohár natúr joghurttal, 1 dl hideg vízzel, citrom reszelt héjával, lime levével. Ízlés szerint bors és só. Ebbe kerül bele 25 dkg sárgadinnye, amit alaposan együtt le kell hűteni. 1 szelet pirítóssal fogyasszuk!

Vacsi: 5 dkg sovány krémsajt, 1 evk. kefir, apróra vágott petrezselymet, sóval, borssal ízesítünk. A krémet, 1 sz. rozskenyérre kenjük. Majd 1 sz. görögdinnye következik!

Ennyi a 3 napos méregtelenítés, szerint nagyon finom ételekből áll.!:)

Csodaszép estét mindenkinek!:)

Megjegyzések

  1. Szia:) hát amiben állati eredetű fehérje van azt én nem nevezném méregtelenitésnek de nézőpont kérdése minden.
    Már jó ideje csinálom a saját kúrám életmódváltásom vagy hivd ahogy akarod, de ha valaki ennyire kevés kalórián él akkor azt illő figyelembe venni hogy ha ez mellett mozog akkor a teste kopik és nem fogy.
    Mit értek ez alatt, az alapanyagcserét illő megenni, paisknál 1500, nőknél 1200 kcal... ebbe vigan belfér 40 perc kardió mozgás némi súlyzózással. Ellenben ha valaki nem szeretné a drága izmait elvesziteni a napi 40-60 g fehérjét illő megenni.
    Csak hogy éthető legyen mit akarok eldadogni:) egy kiló testzsir 7000 kcal negativ energia mérleggel tüntethető el, ellenben ha az emberen van ennyi zsir akkor az napi 5-7 kalóriát igényel, egy kiló izom energia igénye ellenben30-50-70 kalória /nap.
    Itt jön be az hogy egy testömeg meghatározásal érdemes kezdeni minden diétát, nem mindegy hogy egy 80 kg sember tiszta izom vagy csupa háj, hiába az azonos kiló egész más akalória igénye a kettőnek.
    Nagyon féletettem az izmaim, a fogyásom 80% a zsirból történt havonta méretem a testömegem arányait orvossal :)ez sok kiló fogyás .De ha valakinek az induló súlya 10-15% ánál többet kell fogynia mindenképp menjen orvoshoz a 800 kcal es diéta pedig...... mozgással kombinálva annyira nem jó buli.
    Mindenkinek sok sikert, és vigyázzatok az izmaitokra mert a viszahizás megelőzésének legjobb modja a mozgás és fehérje dús étrend.

    VálaszTörlés
  2. Szia,

    Én értelek, de ez három napos kúra, szerintem 3 napba belefér hogy 1000 kcal eszel meg. Az újság nevezte méregtelenítésnek, gondolok a dinnye vzhajtó hatása miatt.

    Én is 1200-1300 kcal étrenddel fogytam és heti 3 edzéssel...ez tartható szerintem hosszabb távon. Ma már 2000-2300 kcal körül eszek és naponta mozgok...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény