Hideg, hideg, hideg!

Én napok óta, majd meg fagyok..mi lesz velem télen??? Mit mond erre Ádus...mikor picit asszonyosabb voltál bezzeg nem fáztál!!!! De! Akkor is fáztam!:))))))))))))

Mai ebéd: grillezett csirkemell, mustáros burgonyasalátával (Horváth Ilona reci könyv). Husi még sült, sali már a hűtőben pihen. A sali a következőkből áll: mustár, tejszín, só, bors, pici porcukor és még kerül pici reszelt sajt is rá.:)

Sütöttem is...mivel tegnapi nem lett finom. Ma isteni Anyukám féle piskótát csináltam. Réteslisztből, de édesítővel. Mikor megsült a tészta megszórtam darált dióval. És készítettem rá eper öntetet. Volt itthon diétás eper dzsemem, adtam hozzá pici vizet, forraltam, most hűl. Szerintem, fini ebédke lesz kb.l óra múlva...már éhes vagyok!:)


Mai nap: pihi nap. Cardió elvileg ha ma nem, akkor holnap lesz, de még nem kaptam mail-t róla. Akárhogy is, ha nem lesz cardió dance, akkor folytatom a Réka kártyákat felsőtest progi 2-vel, majd jön az 1. És ha egyáltalán nem lesz cardió, akkor a hétvégén valamelyik Norbi cardió DVD-t megcsinálom (Aerobzóna, Kiképzés...:)

Pár napja tartom a 61.1 kg-t. A fránya mérleg kis rosszcsont, mert nasi már nem volt jó pár napja este...sőt. És mégsem enged be 61 alá...kis piszok!:)

Viszont, ezek a Réka edzések megteszik hatásukat...nagyon tetszik. Nem könnyű és éppen ezért jó nagyon!!! Legtöbbet eddig szerintem a vádlim változott. De a karomon is kezd alakulni, a tricepszem.:)

Hasamat kenem ám serényen...és ami a legfontosabb észrevételem, hogy halványodtak a csíkjaim.:)) Illetve lemértem magam az elején 3 helyen.
1. mell és köldök között: 71---68
2, köldöknél: 77---72
3, császáros vágásom felett picivel: 88---85
Alakulnak a cm is...:)))

Mindenkinek csodás napot kívánok!:)

Ja pihi nap ide vagy oda, azért a Réka 5 perces hasizmot megcsináltam.:))))) Jellemző, tudom!!!!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény