Réka edzőkártyák!:)

Komolyan mondom, sok Réka tornát csináltam már és sokszor. Mint az már sokan tudják, Réka a kedvenc edzőm. Hónapok óta, sőt már majdnem 1 éve, majdnem minden nap vele tornázok. És sokat köszönhetek az Ő tornájának.

De! Ezek a torna kártyák. Nagyon örülök, hogy Nyusz szólt róluk, mert nekem eddig ez a legbrutálisabb...lehet sokan kinevetnek. De nekem keményebb, mint a 40 perces 2009, vagy akármelyik 20 perces.

Tegnap a középhaladó felsőtest 1 programot csináltam. 45 perc volt és nagyon tetszett!:) Észre sem vettem, hogy elrepült az idő. Rövidebbnek tűnt mint egy 20 perces DVD és nagyon megdolgoztatott. Ma nagyon izomlázam van a vállamban és a karomban. :)

Ma, a középhaladó alsótest 1 programot csináltam. Ez már 50 perc volt. Nagyon elfáradtam!:) De annyira élveztem!:))) Szuper gyakorlatok vannak benne, amit eddig még nem csináltam, nem is láttam sehol, de tutti hatásos, mert majd meghaltam közben!:)) Na nem...de éreztem rendesen!

Lehet már nagyon megszokott volt mindig a 20 perces és hogy DVD-re tornázok. Most beteszek egy szuper Cd-t és magamra koncentrálok.

Nagyon élvezem, lehet azért tetszik ennyire, mert valami kis újítást vittem a tornámba, de most megint annyira élvezem a mozgást!!!:)))

Holnap cardió dance...szombat pihi! Vasárnap még nem tudom, valami kis átmozgatás.

Jövőhéten megcsinálom a középhaladó alsótest 1-2, felsőtest 1-2 és lesz egyszer tuti cardió dance. Az 5 mozgás, de elég is. Mert most nem 20 perceket tornázok, hanem 5-szőr 50-60 perceket. Kell a heti 2 pihinap!

Mindenkinek csak ajánlani tudom, főleg azoknak akik régóta ugyan arra tornáznak és már nem olyan boldognak vágnak neki ugyan annak, unják, vagy nem tudják eldönteni mire tornázzanak!:)))

CSODÁS NAPOT!

Megjegyzések

  1. hol lehet megszerezni ezeket a kártyákat Drága?
    Engem is érdekelne ;o)

    VálaszTörlés
  2. http://data.hu/get/376545/Rubint_Reka_edzes.rar.html

    Remélem Nonotól nem kapok ki :))

    VálaszTörlés
  3. Dehogy kapsz...köszönöm:)))

    VálaszTörlés
  4. oké :))) csak a chatről mindig eltűnt a link, és itt a témához itt marad :)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény