Szuper napom van, bár fárasztó is!:)

Olyan boldog vagyok, hogy küldött nekem Kata előzetes fotókat Amiról. Majdnem sírtam...tudom elfogultság, de annyira szép és annyira imádom Őt!:))

Egész délelőtt takarítottam, porszívózás, felmosás, mosás, teregetés, főzés és még sétáltunk is Amival. Ha felkel a Kicsikém ebédelünk és 2-re megyünk Bábszínházba. Tegnap is készültünk, de szakadt az eső, ma viszont bár hideg van, de süt a napocska!:)

Mai torna: RR középhaladó felsőtest 1. program (52 perc). Durva volt, de lenyomtam!:)) A legrosszabbul a fekvőtámasz megy!!!

Az elmúlt két este a tv előtt nasinak szőlőt ettünk. Tudom, sok benne a cukor, de mégsem chips, vagy csoki és annyira kívánjuk, így minden este megeszünk Ádussal ketten egy nagy fürt szőlőt!:))

"Jó tanács azoknak, akik természetes úton kívánnak fogyni és tisztulni: egy héten keresztül naponta fogyasszanak fél kilogramm szőlőt és 1000 kalóriányi egyéb táplálékot. Így elkerülhetik, hogy szervezetük tápanyaghiányban szenvedjen, az immunrendszerük legyengüljön.

Együnk meg egy fürtöt naponta, amivel segítjük a folyadék áramlását. a vesénkben, a húgyhólyagban és a húgyutakban Így ki lehet mosni a baktériumokat, ezáltal csökkenthetjük a gyulladásos betegségek kialakulásának kockázatát. Ne együnk szőlőt étkezés előtt vagy közben, s ne keverjük más gyümölcsökkel, mert magas cukortartalma miatt könnyen erjed." (Forrás: szabadfold.hu)

Utána olvastam és jól tesszük, hogy esszük!:)))

Heteken belül megjelenik az új Réka DVD!
" 2010-es Alakreform dvd egy 90 perces Alakreform órát, 20 perc comb, 20 perc felsőtest és 50 perc posi-csípő edzést fog tartalmazni:-) 3 hét múlva már kapható lesz a boltokban"

A fogyis tábla estére lesz készen és reggel kerül fel a blogra!:))
MINDEN FOGYISRA NAGYON BÜSZKE VAGYOK, SZUPER JÓL HALADTOK CSAJOK, KITARTÁS!!!!:)


Mindenkinek csodás napot kívánok!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény