Visszaemlékezés!:)

Megjelent a Wellness magazin, és nagyon sok kedves levelet kaptam.

Sokan leírték, engem olvasva vágtak bele a fogyiba és az én múltam, történetem adott nekik anno és most is erőt, hogy csinálják, mert tudják, ha erősek és kitartóak igenis elérik az álmukat.

Sokan nem ismernek engem. Vagy lehet nem is akarnak ismerni, érteni. Sok megjegyzést kaptam már arra, hogy propagálok, hogy unalmas az állandó "Hajrá csajok" és "Küzd az álmodért".

De, én magamból tudok kiindulni. Magamból, akinek anno ez segített, nem a bántás a hátráltatás, hanem a kedvesség, a segítés, az odafigyelés. Ezért is, soha, de soha nem fordult még elő, hogy ne válaszoljak levélre. Ha igen, akkor nem kaptam meg. Van olyan hogy 2 órán keresztül, csak leveleket írok, de ez nekem nem nyűg, nekem ez fontos. Mert anno nekem is fontos volt az az 1-2 sor.

Tudom, mennyit jelent, amikor nem tudjuk merre induljunk és valaki megfogja a kezünket.
Tudom mit jelent, mikor választ kapsz a kérdéseidre, mikor olvasol valamit és a szád elé emeled a kezdet és felnyögsz, hogy: Úr isten...mire várok én?

Én egy valamit nem szeretek, ha olyan emberek alkotnak véleményt emberekről, akik azt sem tudják milyen ducinak lenni, milyen mélyponton lenni. Milyen marha nehéz saját magaddal szembe szállni.

Lányok, én tőletek annyi segítséget kapok a mai napig. Sokan azt mondják, könnyű neki, összekaptam magát, lefogyott és élvezi. De, aki rendszeresen olvas, ez nem ilyen egyszerű.

Sokaknál olvasom, lefogyok és utána majd milyen jó lesz. Súlyttartani nem könnyű. Ezt az tudja a legjobban, aki már többször visszahízott. És, aki azt mondja súlytartás az könnyű, az hazudik. Meg, hogy nem lehet egy életen át figyelni. Én azt mondom, aki nem figyel és hajlamos rá: visszahízik.

Én nem számolok kcal-t már több hónapja, lehet, hogy már fél éve. De igenis megnézem mit eszek egy nap. És van, hogy pizzát vagy hamburgert vacsizom. Mert igenis szeretek enni és fogok is, mert az élet nem csak abból áll, hogy elveszünk, hanem adni is kell magunknak. Ja, és ha eszek nem 3 szál krumplit fogok enni.

De! Ha tehetem egészségesen sütök és főzök. Minden kerül az asztalra nálunk, erre nagy figyelmet fordítok.

Nekem az a jelmondatom, de aki olvas jól tudja: MINDENT LEHET MÓDJÁVAL.

Ha így élsz, elhízni sem fogsz! De nekem azt mondta a Réka, ha valaki ennyit küzd az alakjáért, akkor az már nagyon vigyáz rá egy életen át...és ez így is van.

Lehet nem hiszitek el nekem, de ahogy élek, amit eszek, amennyit tornázok, nekem ez így esik jól és én így vagyok boldog!:))))

Mindenki döntse el maga, hogy tud boldogan élni, mert az a legfontosabb.

De, ha valami miatt nem érzitek teljesnek az életet, változtassatok...lehet húzni és halogatni, de csak időt és energiát veszítetek vele.

Higgyünk önmagunkban és éljünk úgy, ahogy szeretnénk!:))) Ne más véleménye alapján, csupán a szívünkre hallgatva...

Sok mindent meg kell tanulni az életben és én rengeteget tanultam az elmúlt 1,5 évben. A felelősségről, a családról, a szeretetről, a megbocsátásról, az erőről, a kitartásról, az önzetlenségről.

Az, hogy a versenyen 106 ember jelentkezett...ez nekem, nem is tudjátok mit jelent. Az, hogy többen 30-40 kg-t fogytak már "velem". Hogy emberek, akik a béka feneke alatt voltak is fel tudtak állni...

Segítsünk egymásnak. Fogyás, vagy bármi más, de néha egy kívülálló sokkal nagyobb segítség, mint hinnénk. Ha úgy alakul, engedjük a másiknak, hogy segítsen és utána nincs más, mint hinni magunkban és kő keményen végig csinálni!

MINDENRE KÉPESEK VAGYUNK!!!!:))

simple hearts
imikimi - sharing creativity

Megjegyzések

  1. Ezért imádunk, Nonó! :)
    Szerintem sokak nevében mondhatom, hogy köszönjük, hogy vagy nekünk! :)

    Zsani voltam :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt találtam:
    "Meg kell jegyezni, hogy ha bárki a fogyókúrát befejezi, és az energiaszegény étrendet egy másikkal váltja fel, soha többé nem ehet annyit, mint például fiatal korában, amikor testsúlya normális volt. Energiabevitelét ugyanis csupán 20-30%-kal növelheti a visszahízás veszélye nélkül, mert egy lefogyott kövér ember - még ha testsúlyát teljesen normalizálta is - soha nem válik valódi sovánnyá, hanem mindig "lefogyott kövér", azaz visszahízásra hajlamos marad. Ez a szabály egyaránt áll a cukorbeteg és az anyagcsere szempontjából egészséges egyénekre."

    Nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  3. Én úgy örülök, h rátok-Rád találtam,
    szeretek pozitív emberek közelében lenni, szerintem a boldogság felfogás kérdése :)

    És tényleg köszi a támogatást!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény