Félig gyümi napnak meglett az eredménye.

Nem mondom, hogy gyümölcs napot tartottam, inkább azt, hogy sok gyümölcsöt ettem és zöldséget is. Kis tisztító kúra volt tegnap.

Tegnap reggel 61,9 voltam és szeretném tartani a súlyom 61 kg körül.

Tegnapi nap délelőtt megettem: 2 kis banánt, kis fürt szőlő-t és 1 almát.
Ebédre: lecsót (pici olíva olajon hagymát dinszteltem, rá 3 kisebb paradicsom, 3 kisebb paprika, 2 tojás)
Uzsira: 1 alma, 1 banán
vacsira: 2 kivi és egy kis fürt szőlő volt.
Inni: 3,5 l mentes víz.

Büszke vagyok magamra...nem volt könnyű, este már éhes voltam. A teljes gyümi nap nekem nem megy, de így "zöldséges" ebéddel már igen.:)

Eredmény, ma reggel 60,5 kg voltam.:)) Most a cél 61 körül megtartani!:)

Tegnapi tempós gyaloglás megvolt...nagyon izzadtam. Azt vettem észre, hogy 5,5-6 között van 120 felett a pulzusom, így ott ég legjobban a zsír...így már összetettem egy jó kis programot magamnak...ami összesen 24 percre jön majd ki. Lesz egy bevezetés=séta rész, zsírégető tempós rész és egy levezetés.

Tegnap 20 percet gyalogoltam, pontosan 2 km volt!:) Utána Réka comb kártyákat csinálta, összesen 45 percet tornáztam.

Ma a gyaloglás után hasazni fogok!:)

Délután megyünk Kristályékhoz!:))) Gergő babázni!!

Csodás napot nektek!:)

Megjegyzések

  1. szia Nono! Örömmel olvasom a blogodat, olyannyira, hogy pár hete ismét kedvet kaptam a fogyáshoz. A gond az, hogy ISMÉT. Január másodikán kezdtem neki az életmódváltásnak, sportolással egybe kötve. Fél év alatt igen szép eredményeket értem el, de aztán jött a nyár, én pedig nagyon ellustultam, illetve nem figyeltem oda az étkezésemre sem. Alapvetően nem eszem egészségtelen ételeket, inkább a mennyiséggel van a gond. Megfogadtam, hogy ősszel újra kezdem, három hete hozzá is fogtam, de sajnos már a múlt héten abba a hibába estem, hogy na, egy kis nasi, meki, rántott husi stb. belefér. Sajnos hasra hízós típus vagyok, így a nehezen elért eredmény hamar eltűnik :( Nincs rajtam sok felesleg (10kg), de sajnos többségében a hasamon van, és én nagyon szeretnék 6 év után is tetszeni a páromnak. Nagyon szeretek edzőterembe járni step aerobikozni, alakformálni, de jelenleg időm nincs elmenni, itthon pedig mindig el mismásolom a tornát...Bárcsak annyi kitartásom lenne, mint neked! Akkor nem kellene fél évente újra kezdenem. Pedig még abban is szerencsés vagyok, hogy a 59 kg vagyok, vagyis csak 10 kg-tól kellene megszabadulnom, hogy ismét olyan kis formás legyek, mint 6 évvel ezelőtt.
    Mindenesetre gratulálok a sikereidre, csak így tovább :)
    (mikor lesz legközelebb fogyi verseny? szívesen jelentkeznék. Sajnos erről lemaradtam, pedig biztosan motiválna egy ilyen akció :))
    Alexa

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény