Kért képek:

Kértétek tegyek fel képet a hasamról.

Továbbra is azt mondom, nem szégyellem, nem tökéletes és striás, de mindent megteszek azért, hogy a lehető legtöbbet kihozzam belőle. Kenem és tornázok... A Kicsikém lakás volt 9 hónapig, és mindegy egyes csík megérte, és ha a második Picikém még rátesz még egyszer ennyi csíkot, akkor is boldog leszek, mert lesz két tündér csodám, akikért minden érdemes!:))) Mit nekem 1-2 csík???:)))) Vagy 100...az sem számít.


94 kg-val, az elején:



Ez a kép júniusban (63 kg) készült:



Ez a kép augusztusban, laposodik, de még van meló (62 kg):



Mai kép! 61 kg vagyok, de nem a kiló a lényeg, hanem, hogy kezd össze húzódni a hasim, felül a mell alatt is talán kezd látszódni és kirajzolódni az a bizonyos hasizom...még mindig melós a dolog, de talán egyszer sikerül!:)





Egy plusz kép...megéri a Réka felsőtest...lassan lenyomom Apát!:))



Szóval én azt mondom mindenkinek, nem az a lényeg, hogy másokhoz képest, hogy nézünk ki, hanem, hogy saját magunkból a legtöbbet próbáljuk meg kihozni...

Soha nem volt kockás hasam...és lehet amikor majd lesz striás lesz...és..nincs rajta szégyellni valóm, ilyen a bőröm, ilyen típus vagyok, és duci voltam. Vállalom, nem szégyellem. Lehet a striák azért lettek, hogy mindig emlékezzek arra, milyen nehéz volt és azt hittem soha nem sikerülhet.

Tökéletes test? Olyan NINCS!

De, amit tudsz hozd ki magadból. És ne akarj lehetetlent. Pl. hogy akarhatnék én keskeny csípőt, mikor széles csípőm van...nem akarok, elfogadom.

Fogadjuk el, amin nem tudunk változtatni, de változtassunk azon, amin tudunk, tegyünk érte! megéri!:)

Megjegyzések

  1. Nagyon sokszor egyetértek Veled! De most talán annyiban nem, hogy létezik a tökéletes test, csak az mindenkinek más. Szerintem a tökéletes test olyan, amiben jól érezzük magunkat. Függetlenül attól, hogy a média mit sulykol belénk!
    Neked is tökéletes tested van, hiszen a képek önmagukért beszélnek! Jól érzed magad a bőrödben és ezt meg is érdemled, hiszen kő keményen megdolgoztál érte!!!! pussz: krita80 /Kovács Rita/

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény