Pörgős hétvége volt.:)

Bár Apa dolgozott egész hétvégén, azért mi a közelében voltunk, mert mind a két nap kint voltunk a kézis meccseken...:)

Ma reggel már Sacher tortát sütöttem.:)) Anyósomnak holnap lesz a szülinapja, ma köszöntöttük!:) Örült neki nagyon és finom is lett.:) Aztán sütés után meccs, onnan egy Autókereskedés nyílt hétvégéjére hívott a Ritus minket, hogy van ugráló vár...na mentünk is, Ama imádja.

De, az ugrálóban volt csúszda is..ahova Ő nem tudott felmászni, persze a többiek igen, így sírt! Mondta az üzemeletető csávó: Az anyuka bemehet nyugodtan, olyan sovány, elbírja.:)))) Cuki volt!!!!!

Bementem...kb 10 szer le is csúsztam, de mire Amival megmásztam a csúszdát, ömlött róla a víz basszus...szépen mutattam, kint a Ritus csak röhögött rajtam.:))

Hazajöttünk, Ama aludt. Én futottam 20 percet, ennyi fogok, mert a 30 perc sok, mivel ált. utána tornázok is és mire kész vagyok Ama fent van és nem marad időm megfürdeni, vagy megcsinálni 1-2 dolgot, amit ha Amici fent van nehéz...

Mai eredmény: 20 perc alatt 2,4 km.....nagyon örülök!:)) Cél: 3 km, 20 perc alatt..az átlag 9 fokozaton futás...ma eddig a max 8,5 volt, de átlag 7,5. Majd szépen lassan.:) De ma már kocogtam is szépen.:)

Mikor végeztem, zuhany, hajmosás, majd manikűr és pedikűr is belefért, utána kelt Ama.:)

Apa pont hazaért és mentünk Anyósomhoz, aki finomat sütött és főzött...3 órát ott voltunk, utána haza és kismotorral Amival sétálni mentünk, addig Ádus pihizett és futott egyet!:)))

Így telt a mai nap!:)))

Nagyon meghatódtam, mikor a lent található oklevelet megkaptam a csajoktól. Sokan nem tudják milyen sokat jelent ez nekem!:)
Mikor segítséget kérnek tőlem, segítek amiben tudok és olyan erős, kitartó csajokba botlok, akik 10-20-30 kg ledobnak egy hang nélkül. És higgyétek el lányok, ez a ti dicsőségetek...és csak egy kis Háttér vagyok, aki néha kedvesen, néha picit erőteljesebben fenékbe billent.:))) Nagyon büszke vagyok mindenkire, aki felveszi a kesztyűt és harcol az álmáért. Órási sikerek születtem már körülöttem és ez fantasztikus boldogság nekem!:)))


Csodálatos estét nektek!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény