Alakreform 2. nap-kemény volt!

Ma is...

Szerintem már a 2009 popsi-csípő gyakorlatok halál nehezek...legalábbis nekem nagyon. Nekem a popsi gyaki mindig mumus volt!:( Nem szeressem. De kell, nagyon is kell.

Aztán a Magazin...hát én őszinte leszek, hisz kinek és minek hazudjak, hogy ááá simán lenyomtam. Senkinek nem fogok hazudni, főleg, hogy magam miatt csinálom, nem másért.

A magazin gyakorlatokat (váll-hát-kar) majdnem mindet szabad kézzel csináltam. Súllyal nem ment, főleg a hason a step padon fekvő oldalra emelős, majd előre...a tricepsz rész az ment súllyal. És amire büszke vagyok, a fekvőtámasz is ment.



Remeg a kezem így súly nélküli emelésektől és nekem így is nagyon fájt. De egyszer mondta a Réka ha nem megy, akkor súly nélkül is lehet, aztán mikor már úgy könnyű, jöhet a súly. Én ezt most megfogadtam, mert minőségre edzek!

Szóval, mindenki úgy és annyit amennyire képes...szépen napról napra ügyesebbek leszünk!:)

Na, beteszem sülni az ebédet...isteni csirkemell kockák, hozzá krumpli, lila hagyma és paradicsom lesz sütve.:))

Ma ügyes voltam eddig kaja ügyileg. Reggelim: kaukázusi kefir fele, zabpehellyel (2 evk.). Tízórai: 1 banán és 1 fitt müzli szelet. Ebéd adott, vacsira pedig virslit fogok enni!

Jól is esik, az édesség mentes nap. Tegnap úgy is bespájzolt a szervezetem kb. 1 hétre!!!:D

Megjegyzések

  1. Szia Nonó!

    Jó hogy írtál erről a súlyzós dologról, hogy Réka azt mondta, ha nem megy, csináld súlyzó nélkül. Ma reggel a 3. dvd-jéről csináltam a 30 perc felsőtestet és a közepénél úgy éreztem nem bírom tovább, de nem akartam abbahagyni, inkább letettem a súlyt. És így edzésről edzésre büszkeséggel tölt majd el ha mindig egyre később kell letenni a súlyt:-)

    Jól jött ez a megerősítés!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény