Nagyon jól állok ma!:)))

Mindennel készen vagyok. Ebéd, mosás, séta, játék, mosogatás, torna.:)))

Ama ha felébred, remélem 1-ig, akkor indulás Pestre, mert Adrinak tánc versenye lesz 2 kor.:) Aztán megyünk Ádushoz egyik munkahelyére az uszodába, mert lesz Mikulás (víz alatti is.:)), utána haza és jön hozzánk a Télapó!:))

A tegnapi Mikulás porta nem volt rossz, de a pénteki Mikulás Ünnepség sokkal jobb volt. Ami is jobban érezte magát.:))

Ma este csinálnám a táblázatot, a végső táblát...de alig kaptam 5-6 adatot.:((( Kérem küldjétek holnap estig, mert szeretném lezárni a versenyt.:)

Tegnapi X-Faktort is sírtam!:) Egyre jobban szeretem a Csabát..) Neki és Nicolasnak drukkolok. Úgy érzem Csaba fog nyerni, meg is érdemli.:)

Mai torna: Réka Kismama torna (valahogy a kezembe akadt, mondom miért ne) majd a Magazin képek váll és hát.:)

Holnap el szeretném kezdeni csinálni saját készítésű kis ajándékokat a család tagjaimnak. Nem írom le mi az, mert Ritus is olvas és neki is meglepi!:)) Apróság, de én csinálom. És a Karácsony erről szól, hogy akiket szeretünk megajándékozzuk valami aprósággal, aminek készítése közben rá gondoltunk, neki szántuk. Valamivel mai csak neki szól, egyedi!:)))

A lakás teljesen fel van díszítve, tegnapra felkerültek a szárított gyümölcsök: grapefruit, citrom, narancs, mandarin és alma is. Szerintem nagyon hangulatos lett. Ami is minden nap elmondja: Anya csinálta, szép!:)))

Mindenkinek csodás napot és sok sok ajándékot a Mikulástól!:))

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény