Szuper nap.:)

Nem tudom mi van velem, de annyira várom a Karácsonyt, biztos Pucuka miatt. Remélem nagyon boldog lesz, örülni fog a fának, az ajándékoknak...sokat játszunk és nevetünk majd.:)))

Ma kebabot csináltam....nagyon finom lett. Már nagyon éhes voltam, jól beettünk. Mondjuk az a vékony tortilla tekercs nem sok és csak zöldség és husi volt benne...de az bőven.:))

Mostanában sok csokit eszek, ez a csúnya Mikulás annyi finomat hozott...tény a gyereknek, de mindig megkínál én meg nem akarok vele elutasító lenni!:DDD

Mai edzés: 2010 Réka comb, majd pici hasizom magamtól. Kemény volt...

Holnap előveszem a Tatarek DVd-t. Régen nem tornáztam rá, és neki is jók a 10 perces tornái. Kis változatosság jót fog tenni.:)))

Amici alszik, Apa elment a karácsonyi ajándékáért, mert megrendelte és megjött.:))) Ha Ama felkel, eszik, elkészülünk és irány a karácsonyi vásárra, Jókai térrel, Pestre.

Tegnap este az X-faktor nagyszünetében, azt mondta Apa: Hang vagy kimenni angyalkát csinálni....Csodás esett a hó..na mondom gyerünk.:)))
Annyit nevettünk, szakadt a hó, hógolyóztunk, szánkóztunk, mint két kisgyerek.:))) Az ilyen dolgok nagyon fontosak szerintem.:))))

Csodás napot!:))

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény