Holnap!:)))

Láthatjuk a Kisebbik Kicsikénket uh-n.:)) Úgy várjuk már.:DDDD

Egyre több levelet kapok, aminek nagyon örülök, hisz kitüntettek a bizalmatokkal. Sokan írjátok, hogy nehezen álltatok neki a diétának, de mikor agyban átálltatok és eldöntöttétek, onnantól nem volt megállás. Ez így van. Erről szól...

Arról az átkapcsolásról, ami megtörténik akkor, amikor tényleg eldöntöd, hogy le fogsz fogyni. Okosan és egészségesen eléred az álmodat. Nem csodaszerekkel, drágaságokkal, amiknek értelmük nincs, hanem tudatossággal és akarattal mentek végig az úton. Lehet nem 2 hét alatt jön a várt siker, hanem több hónap alatt, de az tartós lesz és maradandó!:)

Több állapotos ismerősöm, barátnőm is van jelen pillanatban. Van aki semmit nem hízott több hét alatt, van aki szerinte már többet, mint szabadna. Nem vagyunk egyformák. Minden terhesség más. Az mondják az első trimeszterben 1-3 kg hízás a megszokott, majd a heti fél kg, így jön ki kb. 14-16 kg hízás a 40 hét alatt. De ez sem mindenkire igaz. Én összességében Amival 16 kg-t híztam, de nem ilyen elosztásban. Hízni mindenki fog, van, aki szerencsésebb és persze tesz is érte, hogy ne hízzon, és van aki többet hízik.

Nekem ez kicsit nehéz volt. Mert az volt a tervem mikor teherbe estem, hogy 10 kg hízok, most azt mondom 16 is kiegyezek. De ha 20 lesz akkor sem lesz semmi. Engem ez foglalkoztat, hisz hosszú út vezetett nekem idáig, addig, hogy lefogyjak. De semmi nem fontosabb a Kisbabámnál. Éppen ezért hiszem, hogy a minőségi táplálkozásnál nincs fontosabb. De tudni kell, miben, hol a határ. Értem itt az odafigyelést és a hízást is. A tested úgy is jelez és tudja, éppen mi kell neked, nektek.

Régen azt mondtam mindig, ha a Jóisten is megsegít, 25 évesen boldog Feleség és Anya leszek. Most azt mondom: Ha megsegít az Isten, akkor 30 évesen, két gyönyörű, egészséges Gyermek, boldog, sportos és egészséges anyukája leszek! :D

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény