Life Magazin!:)

Ma megkeresett a Life Magazintól Csák Tamás, aki anno a riportot készítettem velem a stúdióban!:)

Kérte, had készítsenek velem még egy interjút, merthogy lesz egy riportjuk egy Pszichológussal, ahol az elszántságról lesz szó, arról, hogy mennyire kell a fogyást keményen, örülten, kicsit megőrülve csinálni. Ugye én arról beszéltem a második interjúban, hogy sokan azt mondják elvetemült módon csináltam és erre azt mondtam, igen, mert csak így lehet. Meg kell őrülni egy kicsit, át kell kapcsolni az agyat!

Erről szeretnék, hogy bővebben beszélnék...

Nekem nagyon jól esett, hogy a nyáron felvett adást, a Szilveszteri különkiadásban lejátszották!!:) De azt nem hittem, volna, hogy megint számolni fognak velem.:)

Ők keresnek, nem én őket...és azt mondják van visszhangja a riportnak. Sokaknak segítettem és segítek és ez szuper dolog. És tényleg az, nekem ez egy fantasztikus dolog. Az, hogy segíthetek, nagyon fontos nekem!:)

Sokak örömére és sokak bánatára, megint benne leszek a Life Magazinban valamikor pár héten belül!:D

Megjegyzések

  1. De jóóó! :D Jó lesz újra hallani a hangod és látni téged! :D Gratulálok! Puszi

    VálaszTörlés
  2. Ez tök jó!:) Erről én is szívesen mesélnék!Mert én is ebben látom a fogyás sikerét hogy mennyire legyünk őrültek és elszántak!Szerinted lehet önkét jelentkezni hogy "hahó.... lefogytam x kilót és szeretném megosztani a többi fogyni vágyóval!" ?

    VálaszTörlés
  3. Régóta olvasgatlak, sosem kommenteltem még. De el kell mondjam,,Én is fanatikusnak tartalak..jó értelemben.:-)))
    És nekem is jó példa a te eseted..ezért hirtelen felindulásból az oldaladat olvasgatva..elkezdtem diétázni. A mozgás néha nehezemre esik a derekam miatt, ami a szülés után elég ramaty állapotba került.Valószínüleg sosem leszek olyan aktív mint te.:-( (Már koromnál fogva sem.:-)))
    Azt meg már régen le akartam írni neked, hogy ( ugyan könnyű mondani:-))) DE ne foglalkozz azokkal, akik bántanak ( akarnak). Ha felveszed a törölközőt, elérték, amit akartak. Ha valaki nem kíváncsi rád, akkor minek jár ide??? Meggyőződésem, hogy aki pocskondiázza a másikat a saját hibáit takargatja. Szoktam én mondani, hogy "sepergesse mindenki a saját háza előtt a szemetet". Na de sajnos ilyen az emberek egyrésze.:-((( Ezért vannak nekem állatkáim.:-))
    Van aki azt nézi egy szobábaa belépve, hogy milyen szép az ablakon a kilátás, van aki meg azt látja meg, hogy piszkos az ablak. Csak rajtunk múlik, hogy melyik csoportba tartozunk.
    Szép napot!
    Csilla

    VálaszTörlés
  4. Szió Nonó!!

    Öröm hallani ,hogy ismét lesz veled riport.
    Én kifejezetten örülök. Erőt adhatsz ismét mindenkinek!!
    A sok rosszindulatú emberrel pedig ne is foglalkozz,mert csak arra van ereje ,hogy ide írogasson nem pedig a saját életét terelje más vizekre.
    Puszi és várjuk a riportot.
    :)

    VálaszTörlés
  5. Ennek nagyon örülök Nono! És igen is Te vagy az aki példa lehet mindenki számára!!!
    Puszi

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm nektek Lányok.:))

    Dorottya, biztos lehet jelentkezni is, hogy te beszélni szeretnél erről...szerintem.

    Csilla teljesen igazad van minden hozzáállás kérdése.:)

    Juli köszönöm.:)))

    Niki, Pufóka édesek vagytok.:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény