Okosan inkább, mint veszélyesen!

Ádus dolgozott tegnap, így egész délután Amival játszottunk és tévéztünk!

Néztük a Lifenetworkot és az RTL-t is, és már nem emlékszem melyiken, volt egy Pasi, dietetikus lehetett talán, mondott egy nagy igazságot a fogyásról:

Ha Te meg akarsz tanulni, olaszul, akkor megtanulsz, mert akarod. Ha le akarsz fogyni, akkor lefogysz, mert azt is akarod!! Minden fejben dől el!!

Mondta azt is, hogy a 90 napos diétát azért nem tartja jónak, mert rövid a 90 nap és nem mindenkinél helyes , hogy délig csak gyümölcsöt eszik, illetve az Atkinssel sem értett egyet, mert szerinte nem lehet utána egy életen át tartani.

Azt is mondta Ő mindent eszik a csülöktől, a zabig...de mindent mértékkel fogyaszt.

És, hogy sokan azt hiszik, ha zöld teát kortyolgatnak egész nap, az nem nassolás. Azt mondta az is az, akárcsak a ropi evészet, hisz egy közti "rágcsálás"!

Amit, sajnálok, hogy a kalória számolásról nem beszélt!:(

A másik a gyomorgyűrű dolog. Emilió (énekes) és barátnője meséltek róla. Ők azzal fogynak, a Hölgy nagyon sokat, 130 kg-ról, kb. 70-re...nagyon csinos lett. De mesélték, nem ihatnak szénsavasat, péppé kell ráégni teljesen az ételt, ha étterembe mennek, mindig wc közekébe kell üljenek....:(

Egyik nap néztem Szulák Andrea árammal fogy!!!

Nézem, nézem és nem értem. Tényleg nem...félelmetes dolgok ezek szerintem. Az emberek fejében van sajnos a baj.

Higgyétek el napi 1200-1300 kalória, van akinek több is kell, odafigyelés, tudatosság, sok tejtermék, zöldség, gyümölcs, hús, tk pékáruk, mozgás....és ott a sikered!!! Mindenféle pénzkidobás és félelmetes kaland nélkül!!!:)

Megjegyzések

  1. A Fókusz Pluszba volt , é is néztem. :)

    VálaszTörlés
  2. Olyan jó, hogy rendszeresen leírod az utolsó mondatot. Én is hiszek ebben, de tényleg nem lehet elégszer olvasni, szóval köszi! :)

    VálaszTörlés
  3. Na igen ez tényleg így van hogy AGYBAN DŐL EL!!!!!!! Én 6 ill.4 után már semmi nehezet nem ettem és nekem az jött be! De diétáról hallani sem kartam! Sikerült -42kg! fogynom :) És tényleg csak azért mert agyban úgy beprogramoztam magam hogy azóta is így élek!:)

    VálaszTörlés
  4. Adrikka köszi az infót..)

    Norka örülök, ha segítek.:)

    Dorottya...így van, fejben dől el.:) Gratulálok neked ehhez a csodálatos eredményhez!:))

    VálaszTörlés
  5. Én is láttam, és nagyon egyetértek a pasassal!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény