Fogyi verseny: Vége a 4. hétnek is! Letelt 1 kerek hónap!

Pufóka sorai:

Annyira gyorsan telik az idő, hogy sokakban nem is tudatosul :) Nagyon büszke vagyok mindenkire, aki küzd és szépen halad a célja felé!

Sajnos a héten ketten is jelezték, hogy különböző okok miatt kiszállnak a versenyből
(Bogi és Zita) :(

Tyúkhusi pedig kiderült, hogy babát vár! :) Szívből gratulálok mindenki nevében!

Pretty Green Eyes jelezte nekem, hogy betegség miatt fogyott a héten elég sokat, köszönjük az öszinteségedet! Mielőbbi jobbulást!

Szóval 71en vagyunk jelenleg és a 4. hét eredményei a következők: összesen 25,5kg ment le 27 versenyzőről (azért csak 27 mivel 8an híztak pár dekát, 27en nem küldtek adatot, 9en stagnálnak) és a 4 hét alatt összesen 157 kiló feleslegtől szabadultunk meg közösen!!!

A héten Pretty Green Eyes fogyta a legtöbbet (-6,3 kilót), de mivel ő jelezte, hogy betegség miatt, ezért én megemlíteném az utána következőket is: a táblázat szerint Ambris következik Pretty Green Eyes után -3,1kg fogyással, de mivel ő nem 1 hét alatt fogyott ennyit, hanem a 4 hét alatt (úgy döntött nem méretkezik minden héten, csak minden hónapban), ezért az utána következőt is megemlíteném, aki nem más mint Catherine -2,9 kg fogyással (ő valóban 1 hét alatt fogyott ennyit). Összeségében Pretty Green Eyes átvette a vezetést mindenben (-8,9kg, -10,63% és -2,81 BMI változás), de Erika szorosan a nyomában van továbbra is (-7,10kg, -7,06% és -2,32 BMI változás).

Nagy gratula mindenkinek és legalább ilyen eredményeket a második hónap végére is!

U.I.: Továbbra is várom az elmaradt kg vagy cm adatokat! Elég kevesen küldtetek most (cm adatot pl. csak 23an)... Pótolja, aki tudja! Köszönöm!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény