Fogyi verseny: Vége a 3. hétnek is!

A 62 versenyző 3. heti eredményei a következők: összesen 18,7kg ment le 19 versenyzőről (azért csak 19 mivel 11en híztak pár dekáta múlt héthez képest, 25ön nem küldtek adatot és 7en stagnálnak). A három hét alatt összesen 91,2 kiló ment le a versenyzőkről!

A héten Zsuzsi viszi a pálmát, aki -1,7 kilót fogyott az elmúlt héten, 2,38-%-át a súlyának és -0,58-at változott a BMI-je.

A három hét alatt viszont Marcsi eredményei a legjobbak eddig: -7,2 kiló fogyás, -7,43%- a a testsúlyának és -2,68 BMI változás.

Nagy gratula mindenkinek! Csak így tovább! Sok sok kitartást kívánok!

Köszönöm azoknak, akik adatot küldtek, hogy úgy tették ezt ahogy kértem, tehát a Tárgyba beírták a "becenév+súly" infót! Továbbra is így tegyen mindenki, ha kérhetem, mert ezzel sok időt tudok spórolni :) Köszönöm!

És ne feledjétek, hogy április 24.-én, vasárnap a súly adat mellé a centiket is küldeni kell, hiszen akkor telik le az 1 hónap! Tudom, hogy Húsvét és hogy az egyenlő zaba, de próbáljatok a végső célotokra koncentrálni és amennyire lehet visszafogni magatokat, mert meglesz az eredménye!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény