2011. április 25., hétfő

Húsvét Hétfő!:)

MÉG EGYSZER KELLEMES HÚSVÉTOT KÍVÁNOK MINDENKINEK!:)Az idő rémes...már tegnap is az volt, délutánra haza is jöttünk a kirándulásból, fáztunk..stb.:(( Ma is fejfájással keltem.:(( Rémes.

Éssssss volt még egy rossz húzásom, jó pár nap folyamatos evés (főleg süti és nasi) után mérlegre álltam ma reggel!!!! 66 kg mutatott...2 kg szerda óta, azért súlyos.:((( Mérges vagyok magamra, mert tényleg miattam van, sokat ettem.

Így, Húsvét hétfő ide vagy oda, megettem én előre a magamét, így mától odafigyelek. Nekem muszáj figyelnem bizony minden nap, mert különben ez lesz a vége...és ezt nem szeretném.

Szeretnék egészséges maradni, nyáron nem vizesedni, nem gurulni, hanem egészséges Kismamaként kivirulva jönni-menni!:D

Normális ütemben nőhet a súlyom, hisz az természetes, de 5 nap alatt 2 kg, az az én hibám, nem természetes folyamat!

De szerencsém is van, mert egyáltalán nem kívánok semmi sütikét. El vagyok telve...dugig vagyok édességgel.:)) Feltöltöttem a raktárakat!:D

Na, de semmi szomorkodás.:))) Húsvétra, fel! Jönnek a locsolok!:DD

Szépséges napot nektek!:D

2 megjegyzés:

  1. Ha ez a plusz két kiló azért van, mert az utóbbi napokban sokat ettél, akkor szerintem a fele le fog menni, amikor odafigyelsz. Ne foglalkozz vele! Gyönyörű és egészséges kismama leszel a szülésig.

    Olyan húsvét hétfőt kívánok Nektek, amilyet szeretnétek! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük szépen.:) eddig olyan volt. Játszottunk sokat, meg jöttek a locsolok,nem sokan, de Ami örült.:))

    Örülnék ha 65 alá visszamenne...de a lényeg, hogy Panka jól érezze magát...igazából az esti nasit kéne elhagynom, tudom, h az a bűnös.:)))

    VálaszTörlés