2011. április 14., csütörtök

Jót nevettem...

Ma, megdicsérte egy Hölgy nekem Anyukámat, milyen csinos...
bizony az, mínusz 15 kg az mínusz 15 kg..)))))

És utána hozzátette, nekünk könnyű fogyni, mi már tudjuk a módszert!!!!

Nem értettem, hisz úgy gondolom, nem mi fejlesztettük ki A MÓDSZERT és nem 10000 lakat alatt védjük mindenkitől, mert kb. úgy hangzott ez.

Egyszerűen könnyebb ezt mondani, mint ahogy azt is, hogy nekem könnyű, "vékony" vagyok, könnyen megtartom az alakomat...stb.

Nekem sem könnyű. Igenis figyelek, napi szinten. Tornázok és próbálom fegyelmezni magam az étkezésen terén. Mert úgy gondolom, attól, hogy állapotos vagyok nem veszek ezzel el a Picitől, max adok neki, ha megnézem és figyelem mit adok magamnak és neki.

Természetesen belefér néha ez is és az is.:)) Nem koplalok, nem tartok semmilyen diétát. Csak szeretném úgy végig vinni a terhességemet, hogy egészséges maradjak. Ne kelljen utána küszködnöm, ne fájjon semmim, ne legyek megint roncs a szülés után. Egészséges és fitt szeretnék maradni, főleg, hogy most már két Kicsikém lesz.:)))

Jól kell tartanom magam!:DD Ha igaz az igaz, lehet két Lányom lesz...kérem szépen, ki mutasson példát, ha nem az Anyjuk???:))

Én meghatároztam, hogy max. kb. 15 kg-t szeretnék hízni, ez lehet több lesz, nem is ez a lényeg. Hanem, hogy mindez a 15 kg normális intervallum alatt, a baba javára jöjjön fel rám. Ne csak zsírban, hanem a Pici számára fontos összetevőkben, első sorban.

Én mindig ezt mondtam, most is ezt mondom, mindent lehet módjával.:) Erre tanítom a Lányomat is...

A rendszeresség, fegyelmezett, odafigyelt és teljes életmód nagyon fontos szerintem.

Én, nagyon boldog Anyuka és Kismama vagyok. Boldog vagyok, hogy most is csinosan tudok öltözni, a Férjem nem tud elmenni úgy mellettem, hogy ne súgná a fülemben, őrjítően nézel ki.:)) Ezek IS fontos dolgok...

Érezzétek mindig jól magunkat, ki így, ki úgy...én így vagyok boldog és így vagyok igazi Nonó!:D

FONTOS!!!
Megfelelni, mindenki magának akarjon, maximum a Férjének és a Gyermekeinek!:)))

1 megjegyzés:

 1. Ügyes vagy és nagyon jól csinálod,amit csinálsz!!!
  Az energiavámpírokkel pedig ne törődj!
  Lehet utánad csinálni!
  Én is ezen vagyok:):):)
  Nagyon jó példa vagy bárki számára!
  Puszi!!!

  VálaszTörlés