DÖNTÉS!

Sokan meglepődnek majd ezen, az utolsó bejegyzésen!

Úgy döntöttem, nem folytatom az életmód blog írását. Több okból sem.

Legfőképpen, mert életemnek, ezt a részét, le szeretném zárni. Régóta nem életmód blog már az életmód blogom. Ameddig diétáztam, addig egy tükör volt, segítség nekem és nektek is. De már csak mindennapjaim szösszeneteit foglalja össze, mit főzök, mire tornázok, mi a napi terv...ez nem életmód.

Másrészt lassan 6,5 hónapos terhes leszek Pankával. Több energiát és még több időt szeretnék fordítani a családomra és magamra is. Itt a nyár, el szeretném felejteni az internetet, a blog írást.

Fontos még, hogy nekem ez a blog rengeteget adott és sok ember is, akiket itt megismertem és köszönöm is nekik a támogatást és a szeretetet. Azt hiszem a kialakult baráti kapcsolatok meg is maradnak.:)

Viszont nem szeretnék most súllyal, étrenddel foglalkozni. Szeretnék csak a családomra energiát szánni, ebben elmerülni, szeretnék még többet magammal és Pankával foglalkozni.

Terveket szövögetek, nagy terveket. Tudom mit szeretnék az elkövetkezendő 1-2-3 évben elérni mind család, mind életpálya szempontjából.

Az Amis, Panka blogot tovább fogom vezetni. Ez a blog szünetelni fog, majd ha érdemben tudok segíteni, életmódbeli témában és a Kislányaim is engedik, tudok rá időt és energiát szánni, esetleg folytatni fogom.

Sokan szomorúan és sokan örülnek most ennek...volt idő mikor pezsgett itt az élet, érdemben tudtam segíteni nektek és ti is nekem. Érdemben életmódról szólt a blog, nem napi teendőimről.

Senki nem bántott meg! És nem azért írom most a bejegyzést, hogy írjatok nekem, hogy írjak és ne hagyjam abba.

Egy szó, mint száz, köszönöm, hogy olvastatok, remélem sok mindenkinek tudtam segíteni. Ti nekem sokat segítettetek, de most más felé szeretnék elindulni az életemben, szeretnék 1000%-san a családomra és magamra összpontosítani, anélkül, hogy leírnám napi szinten, mit fogok csinálni vagy mit csináltam.

Az e-mail címem továbbra is él, bárkinek bármikor szívesen segítek.:))

Mindenkit milliószor puszilok és ne feledjétek:

"Küzdj keményen,
harcolj az álmodért
és ne add fel soha!"

Mindent elérhettek az életben, amit igazán akartok.
Én is ezen vagyok most...
Megélem a csodát, amit eddig az élettől kaptam
és elindulok az új álmaim felé!:))

Megjegyzések

  1. Drága Nonó!

    Megértem a döntésed, és persze a családod az első! :) Örülök, hogy a másik blogod folytatod, mert bár Te nem ismersz engem, a napi kis történéseitek nagyon a szívemhez nőttek. :)

    Nem kérem, hogy írj tovább ide, de szerintem jó lenne, ha nem törölnéd a blogot attól, hogy többet nem írsz ide. Nekem nagyon sok segítséget jelentett, hogy vissza tudtam olvasni a történeted, hátha más is így jár, aki csak ezután keveredik ide. Plusz a receptek is nagyon hasznosak sokunk számára. Szóval ha nem nagy gond, én nagyon szeretném, ha megmaradnának ezek a bejegyzések. :)

    Sok sikert, boldogságot, jó egészséget kívánok Nektek a továbbiakban is! :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Nonó!

    Osztom Fülike véleményét, és oké, én se foglak győzködni, hogy folytasd, de tudd: nekem nemcsak a fogyihoz adtál erőt, de sokszor az is segített, hogy elolvastam, délelőtt 11-kor Nálatok már rend van, mert reggel megcsináltad a dolgod, Amival bevásároltatok, főztetek, és délután még sétálni mentek. Mert ha ezt olvastam, én is kicsit jobban odatettem magam háziasszonyként, anyaként (mondjuk ezt már e-mailben is megírtam).
    Azt is írtam már Neked, de továbbra is így gondolom: a napsütésért (is) járunk ide, mert itt mindig süt a nap, ezer smiley és felkiáltójel vigyorog ránk a soraid közt!!! :)
    Maradj ilyen, és jó egészséget, sok sikert kívánok mindenhez, amibe csak belekezdesz!
    Szeretettel: HJuice (Frézia)

    VálaszTörlés
  3. Köszi Csajok.:) Édesek vagytok.:))

    Az öröm, a napsütés és a smiley-k a másik blogon megmaradnak, ahogy a receptek is átkerülnek és bővülnek is majd szépen.:))

    A blog még egyenlőre maradt...

    VálaszTörlés
  4. Kedves Nonó!

    Én is csak nem rég keveredtem ide és nagyon sokat segített a küzdelemben hogy visszaolvastam a történetedet!Én is csatlakozom az előttem szólókhoz,ha nem is írsz nekünk többet nap mint nap legalább ne töröld a blogot!Rengeteg embernek adhat még erőt!
    Nagyon fogsz hiányozni,de sok sok örömet kívánok Neked és a családodnak és köszönet azért amit eddig kaptunk Tőled!
    Szeretettel egy zugolvasó :D

    VálaszTörlés
  5. Szia Nonókám! Igazán nagyon sajnálom, de elfogadom a döntésed, bár kimondhatatlanul hiányozni fogsz, te és a kis családod. Ha hiszed ha nem egyetlen blogg volt amit napi rendszerességgel olvastam.Kívánok sok erőt,egészséget, boldogságot az életbe.Nagyon bízom benne, hogy 1x még folytatni fogod.Sokszor puszilak:
    lazsuci

    VálaszTörlés
  6. Drága Nono!

    Sajnálattal olvasom a bejegyzésed. Csatlakoznék az előttem írókhoz, hogy ha nem is folytatod akkor legalább ne szüntesd meg.
    Nagyon jól tudod,hogy nekem Te adtál erőt a fogyáshoz. Mindig mikor mélyponton voltam a Te szavaid biztattak arra hogy folytassam.
    Imádom a temperamentumodat az energiádat a vidámságodat. Minden nap olvastalak és olvaslak még ha nem is szólok hozzá.
    A receptjeidet imádom,már párat meg is csináltam belőle. Hétvégén is az almás rácsosat csináltam. A Te sütési-főzéseid által vettem Norbis dolgokat. Nagyon szeretem őket és tudom csak jót teszek ezzel a családnak.
    Szóval kérlek maradjon a blog és amikor úgy érzed itt az ideje folytatni akkor majd úgy teszel.
    Bár még találkozunk és remélem nemsokára azért Sok Sikert és Rengeteg Örömet kívánok a családnak!
    Puszi Niki

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Tökéletesen megértelek!A helyedben én is így döntöttem volna:)
    Sokan nem tudják hogy mennyi idővel is elfoglaltsággal jár(maga az hogy írsz és válaszolsz,segítesz.....és persze teszed/tetted ezt azért, mert tudod nem egyszerű dolog a fogyás ).
    Én már lassan 3 éve olvaslak,mikor még Ami a pocakodba volt akkor találtam Rád.......szóval örülök hogy a Gyerkőcös blogod marad:)
    Kívánok Neked és Családodnak nagyon jó egészséget és minden jót!:)
    További szépséges babavárást!:)
    Puszi
    Dóri

    VálaszTörlés
  8. Szia Nonó!

    Én is csatlakozom az előttem hozzá szólókhoz. Teljesen megértelek, hisz a család a legfontosabb, de le kell írnom, hogy én a te blogodra rátalálva és olvasva határoztam el, hogy igen is, én is lefogyok, és belőled merítettem erőt! És sikerült elindulnom ezen az úton :-)
    Kívánok neked csodás babavárást, sok-sok örömöt és boldogságot!
    Puszi:
    Vivien

    VálaszTörlés
  9. Szia Nonó!

    Én már nem tudok mit mondani mert a többiek mindent elmondtak.

    Én is csak arra kérlek h ne töröld a blogot mert sok embernek adhat még erőt.Pl én a múlt héten kicsit meg voltam zuhanva és jól esett visszaolvasni h Te nem adtad fel és ez újabb erőt adott nekem.
    A recepteket is imádom és a családom is!

    Sok boldogságot kívánok nektek!

    Mary

    VálaszTörlés
  10. Szia Drága!
    Sajnálom nagyon h így döntöttél... De mindemellett meg is értelek, hisz a család az első, és mindig csodálkoztam h van energiád ennyi mindenre!
    De azzal nem értek egyet h ez most nem életmód blog, hát dehogynem :) Kismama életmód, és sztem ez is sokmindenkit érdekel ám ;o)
    De természetesen érthető h most nem másokkal hanem magatokkal szeretnél foglalkozni!
    Viszont gondold át, nem muszáj minden nap írnod, ha épp nincs olyan amit szeretnél, az is elég ha pár naponta, hetente írsz magatokról! Hm? :)

    VálaszTörlés
  11. Kedves Nonó!

    100%-ban megértem a döntésed, és bár nagyon szomorúan fogadom, nagyon szépen köszönöm azt, amit eddig kaptam Tőled! A kitartást és a motivációt és, h megmutattad annyi mindenkinek köztük nekem is, h lehetséges, és igenis megy, csak akarni kell :)
    Remélem azért még tudunk majd beszélgetni, és kívánom, h minden olyan jól menjen ahogy szeretnéd:)

    VálaszTörlés
  12. Mindenkinek nagyon köszönöm.:) Nagyon öröm, h sokaknak segíteni tudtam és priviben fogok is.:)

    Végül nem szüntetem meg, csak szüneteltetem.:)

    Ez egy életmód és fogyi blog, szeretettem nagyon, hogy arról szólt.

    A szülés utána ha lesz időm, biztos írni fogom, hisz biztos lesz majd mit leadnom.:)) De nem szeretnék most étrenddel, súllyal, foglalkozni. Nem szeretnék "megfelelni akarni", csak saját magamnak. Úgy érzem most magunkkal, magammal kell már foglalkoznom.:)) Hisz nemsokára megint Édesanya leszek...két kis Hercegnőmmel sok időt szeretnék tölteni, telis tele energiával.:)))

    VálaszTörlés
  13. Ó, hát ez a verzió már sokkal-sokkal jobban hangzik! :)))

    VálaszTörlés
  14. Szia Nonó!

    Én is abszolút megértem a döntésedet, természetesen "visszavárunk" szülés után, de nem azért mert olyan sok súlyfelesleged lenne, hanem mert tökéletesre törekszel, mint mindig és biztos vagyok benne, hogy ismét téma lesz nálad a torna és a kcal számolás! :)

    Addig is olvasgatom az Amis Pankás blogodat! :)

    Puszillak! Gabcsi

    VálaszTörlés
  15. Drága Nonókám!
    Teljes mértékben megértelek és tényleg a család a legfontosabb. Már így is rengeteg embernek segítettél és így hogy nem törlöd a blogot, még fogsz is, anélkül hogy írnál bele:) Én nagyon örülök, hogy továbbra is visszaolvashatok, mert ha vége a pocakosságnak és szoptatásnak szeretnék egy utolsó csapást mérni a felesleges kilóimra és most már sikerülni is fog, mert végképp lesz kiért megcsinálni. Szóval Nekem tuti nagy segítség lesz, ha visszaolvashatlak! Puszillak!
    Cini

    VálaszTörlés
  16. Szia Nonó!
    Én is sajnálom a dolgot, de teljesen megértelek, hisz én is két gyerek anyukája vagyok :).
    Nekem is ez az egy blog volt amit napi rendszerességgel olvastam és sokaknak meséltem rólad :)
    Puszi neked és az Amis blogot olvasni fogom :)

    Brigi- muszuka

    VálaszTörlés
  17. Örülök Nono hogy így döntöttél!
    Imádunk!

    VálaszTörlés
  18. Szia Drága Nono!

    Teljesen megértelek!
    Jó volt olvasni Téged, mert sokszor adtál erőt egy-egy nehezebb időszakban!

    Nagyon sok boldogságot, és egészséget kívánok Neked és a Családodnak!

    Puszi:
    Ági
    :)

    VálaszTörlés
  19. Szia Nonó!

    Csak 2-3 hete találtam rá a blogodra, de egyből függővé váltam, azóta naponta olvaslak. Nekem csak 5-6 kg feleslegem van, de ennek ledolgozásához is hatalmas lendületet adtál, azóta szinte hobbimmá vált a kalóriaszámolgatás és a torna. Köszi! :-) (Már le is adtam 3,5 kilót!)
    Várunk vissza, addig is olvasgatok visszafelé plusz benézek a babás blogba is, imádom ezt az életigenlést, ami a soraidból sugárzik. :-)

    Üdv,
    Dóri

    VálaszTörlés
  20. Szia Nonó!
    Most olvasom, hogy döntöttél, s bár nagyon sajnálom, de megértem és egyetértek.
    Reggelente azért hiányozni fognak a bejegyzések, mert általában Te voltál az első, s mindig jó volt a vidám, napindító gondolataidat olvasni.
    Köszönöm, hogy bármikor fordultam hozzád segítettél és köszönöm, hogy megismerhettem a történetedet, mert azt a mai napig is szívesen olvasom, ha lelkesítésre szorulok. Nagyon fel tud dobni! :)
    Kívánom, hogy teljesüljön a soron következő vágyad és aztán sorba a többi is. :)
    A másik blogod, azért követem, persze.
    Puszi

    VálaszTörlés
  21. Drága Nonó!

    Személy szerint úgy gondolom, hogy jó döntést hoztál. Mint már oly' sokszor.
    A blogod biztosan sok embernek fog segíteni a jövőben is, annak ellenére, hogy egy ideig nem bővülnek a bejegyzések. Eleinte én is Tőled,Belőled merítettem erőt. Kell az emebreknek a pozitív példa, mert ez azt mutatja, hogy igenis meg lehet csinálni. Ha neki siekrült csodaszerek nélkül, akkor nekem is menni fog. Ezért jó, hogy ami eddig történt Veled, az marad. Mert van aki most kezd bele. Emlékszem nekem sem volt könnyű egy éve. :)))

    VálaszTörlés
  22. Köszönöm mindenkinek, aki szán rám pár percet és leírja a véleményét és megértő velem szemben.:)))

    A blog biztosan marad, mert szülés után, ha a Lányok engedik, lehet folytatva lesz...és addig pedig remélem még sok sok embernek segít.

    Most a fő vezérfonal az Amis blog lesz.:))) Oda naponta írok majd mindig.:))

    Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok az életben, mindenhez!:))) Mert mindent elérhettek az életben, amit igazán akartok!:)))

    Millió puszi

    VálaszTörlés
  23. Nagyon sajnálom a döntésedet,de megértem....
    Jó,hogy nem törlöd a blogot,hiszen nagyon sokan tanulunk tőled folyamatosan.Függetlenül attól,hogy életed melyik szakaszát éled éppen,mindig "tanító"vagy!És ezt nagyon köszönjük neked.Olyan rossz,amikor valaki búcsúzik....De tudod,én azért titkon várom,hogy egyszer csak újra éleszted ezt a blogot is:)
    Szeretettel ölellek és nagyon jó egészséget nektek!!!

    Dusika

    VálaszTörlés
  24. Drága Dusika,

    Biztos eljön az újraélesztés ideje.:))) Szülés után, tutti fogyni és tornázni kezdek majd és akkor érdemben tudom vezetni.

    Tényleg nem láttam értelmét annak, hogy napi szinten leírjam mit főzök, merre megyek a gyerekkel...az naplóírás és nem életmód. Az pedig most meglesz a másik blogon a gyerekekkel.:)

    Puszillak

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény