Minden tökéletes Pancsival!:)

Panka egészséges, mint a makk. Gyönyörű kis fejecskéje van, BPD: 64mm, 25 hetesnek megfelelő.:)) Kis szívecskéje, gyomra, kis keze-lába.:)) Gerince is gyönyörű!:)) Annyira néztük, hogy képet elfelejtettem kérni...na sebaj!:)
(bővebben az Amis, Panka blogon)

Nálam is majdnem minden ok!:)
Kérdeztem a szalag húzódást és a medence fájdalmat, mondtam, hogy Aminál később éreztem ezt sokkal. Kérdezte milyen gyakran tornázok. Mondtam kétnaponta legalább. Kérte csökkentsem, mert lehet úgy fekszik a pici, hogy sok a torna, a guggolások stb, nem jó ha nagyon ellazulnak a szalagjaim. Ha pedig picit is görcsölök, nem tornázhatok. Görcs nincs, de visszább veszek.

Úgy gondoltam, heti 2 Kismama 3. trim fogok csinálni és 1 felsőtest tornát...remélem így egy darabig azért tudok még tornázni!:)

Panka a legfontosabb, figyelem mi az, ami neki jó.

Szülés után pedig tornázhatok, amíg csak bírom!:))

Mindennek megvan az ideje és az oka is!:) Ezekre a dolgokra figyelni kell.
Hiába akarok én minden nap tornázni (hiányozni is fog nagyon), lehet Panka pontosan tudja, hogy bőven elég, a sok séta, háztartás vezetés és Ami :).

És én hallgatok Rá, az Orvosra és a testemre is!:))

Megjegyzések

  1. Nagyon helyes,hog yfigyelsz a dokibácsira és a testedre is.Az a helyzet,hogy te szülés után nagyon gyorsan formába lendülsz.Ebben biztos vagyok:)És oylan jó lesz két kislány anyukájának lenni,majd meglátod.Imádom minden percét én is a csajos napoknak:)

    VálaszTörlés
  2. Köszi Dusika.:) És igaz, a Lányok az elsők, a szülés után meg lesz időm formába lendülni. Azért továbbra is vigyázok.:))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény