5 hetes Panka baba!:)

Már 5 hete, hogy szültem.
Érdekes mintha tegnap lett volna, de mégis, mintha már ezer éve...


Nagyon jól érzem magam.:) Nem fáj a sebem (a kórházban is csak 1-2 napig fájt), elég szépen húzódik vissza a hasam (nem gyorsan, de biztosan), tartom a 69 kg-t.
Tele vagyok boldogsággal és örömmel!:))


Tornázni, majd szépen lassan elkezdek. De semmi erősítés csak egy kis átmozgatás...Norbi Duci-ra gondoltam.:) Aztán nemsokára Réka Kismama 1 trim., utána pedig szépen fokozatosan a Réka tornák.:)


Továbbra sincs kg célom, de nézegetve a képeimet, az a 61-62 kg tetszik nekem, csak feszesebb szeretnék lennék, főleg popsi téren.:) Kar, hát, comb tetszett, talán még hasra kell jobban rágyúrom majd.:)

Piszkafa sem szeretnék lenni, hisz két gyermekes Anyuka vagyok, nem tini lány.:) De dögös, csinos, feszes, fitt Anyuka, annál inkább.:)))

Egyenlőre még a tejci az első...eszek mindent, csak módjával (van amikor nem módjával:)), de lassan elkezdem a tornát, már nagyon hiányzik!!!:)

Tudtok ajánlani nekem a Réka, Norbin kívül valami átmozgató tornát?
Nem Zumbát vagy Czanic-ot, hanem valami újdonságot esetleg???


Van ez a gyaloglás, valami Miles, vagy hasonló, pár naplóban olvastam róla régebben, de most sehol nem találom...tudok ebben segíteni? Esetleg linket küldeni?

Mindenkinek csodás napot!

Megjegyzések

  1. Szia! Béres Alexandra Változz vissza című dvd-t ismered? Kifejezetten kismamáknak. Én még nem próbáltam, még nem szültem :-))), de ha egyszer fogok, biztosan arra fogok tornázni. Korábban Rékáztam, de most áttértem Alexandrára. Sokkal nyugisabb, és egyforma ismétléseket csinál mindkét oldalra. Sőt, szerintem combra kifejezetten erősebb, mint Réka, hiába gyötri a combokat 20 percig :-)). De ez csak saját vélemény. És ami jó Alexandra tornáiban, hogy egy óra tornában minden benne van, semmit nem hagy ki. Én nagyon hátfájós voltam korábban, és kb. egy hónapja, hogy rá tornázom, már nem fáj. Beszereztem minden dvd-t tőle, nagyon jók szerintem. Viszont az is biztos, hogy nem mindenkinek jön be, mert sokak szerint nyugis nagyon, nem pörgős, mint Réka. Nekem két év Réka után tökéletes. Azért is váltottam tornát, mert elkezdtem a fősulit (munka mellett :-( ), és olyan tornát kerestem, ami 1 órában minden benne van. Sajna nincs időm minden nap másfél órákat gyötörni magam. Ettől függetlenül Réka munkáját is elismerem, nem véletlenül tornáztam rá 2 évig. Szóval ennyit akartam, egy próbát megér a torna :-). Szép napot Nektek, aranyos a Picid :-). Meli

    VálaszTörlés
  2. A gyaloglós tornákat Leslie Sansone csinálja, keresd így! Nem rossz, de én komolyabb túlsúllyal rendelkezőknek ajánlanám, akik most kezdenek mozogni. Light-os kardio edzésnek jók lehetnek, de nekem 3 gyerek mellett nincs mondjuk 50 percem, hogy helyben járjak (gyanítom, Neked se lesz). Azért nézz bele egy-két videójába, végül is helyenként (kis) súlyzóval dolgozik, úgy még akár hatékony is lehet!

    VálaszTörlés
  3. Köszi Meli, ennek utána nézek.:) Én is inkább Réka mint a Béres. A. nekem is nyugis picit, de megnézem, hátha megszeretem.:)

    Köszi Judit.:))) Ez lesz az...hát arra nekem sincs időm.:)) Akkor inkább séta a gyerekekkel.:))

    VálaszTörlés
  4. Én is Rékáról váltottam most, főleg időhiány miatt, de én Tatarek Rezsőre. Tudom, kevés 10 perc mozgás, de hétköznap csak ennyi fér a napomba (ez is általában este), és hát volt már izomlázam 10 perc combtól is... Mondom, RR után!
    10 perces videók a honlapjáról letölthetők.

    VálaszTörlés
  5. Judit: A Rezsinek az egy órás videóját ismered? Nem tudod véletlenül honnan érhető el?

    Nonó: Ajánlani tudom Alexandra Legjobb formád című dvd-jét, ez a legújabb, 2009-ben jelent meg, a zene itt már jó :-), 40 perc + 20 perc extra (has, popsi, comb). Én megcsináltam extrákkal, szerintem nagyon jó kis anyag. De maga a 40 perc is elég szerintem. Itt súlyzók nélkül végzi a kar edzést. Sőt már 3 és fél hónapos terhes volt a felvételeknél.
    Rezsit szeretném még kipróbálni.

    Meli

    VálaszTörlés
  6. Emlékeim szerint az egy órást is a honlapjáról töltöttem le. Regisztrálni kell, és utána simán letölthető.

    VálaszTörlés
  7. Tatarek tornák szuperek, én nagyon szeretem, azokat is...és nekem is volt izomlázam 10 p tornától is.:))))

    VálaszTörlés
  8. Köszi Meli, megnézem azt is.:)

    VálaszTörlés
  9. Leslie Sansone link:http://barbara-dvd.blogspot.com/search/label/Leslie%20Sansone

    VálaszTörlés
  10. Sikerült letölteni Rezsi tornáit, majd kipróbálom, de sajna nem holnap, mert sulim lesz :-(. Talán vasárnap, vagy hétfő. Belelestem, és tényleg jónak tűnik. :-) Szép estét. Meli

    VálaszTörlés
  11. Szia Nono ! Ezt nézd meg , ez kifejezetten Neked való:)
    http://fittmamablog.hu/

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok!Leslie-nek többféle tornája van, az alap a gyaloglás, de van nyugis 1 mérföldestől elég durva kardió 5 mérföldesig. Én mikor elég nagy túlsúllyal neki kezdtem életmódot váltani én csak Leslie-vel gyalogoltam, fél év alatt közel 20kg volt az eredmény.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény