Ezt szeretném mindenképpen kipróbálni!

De csak majd ha már nem szoptatok. Elvileg szopi alatt is lehet, de én kivárom.:))
Majd utána...addig is Réka tornák, aztán Speedfitness.:))

Mi az a speedfitness?

•A speedfitness technológia

A speedfitness az elektrostimulációs (EMS) készülékek legújabb generációját képviseli. Lényege abban rejlik, hogy az egész testet egyszerre érő elektromos impulzusok hatására az izmok úgy húzódnak össze, hogy közben az ínakat és az ízületeket semmilyen terhelés nem éri. A kis erősségű váltóáram megfeszíti, majd elernyedni hagyja az izmokat, amelyek ezáltal rendkívül célzottan és hatékonyan edzhetők.
A stimuláció javítja az izmok aerob anyagcsere kapacitását és teljesítőképességét. Beindítja a zsírégetést és a kémiai folyamatok még akkor is zajlanak, amikor az edzés már régen befejeződött. Az elektromos impulzusok hatására elvégzett színtiszta izommunka által könnyebben elérhetővé válik a napokig tartó fokozott kalóriaégetés, a csökkenő súly, a cellulit mértékének javulása, a jobb közérzet, a fájdalmak csökkenése, vagy akár az állóképesség és vitalitás fokozódása. A speedfitness a látható és a mélyen fekvő izmokat egyaránt eléri, és kiválóan alkalmas arra, hogy nemcsak statikus, hanem dinamikus gyakorlatok végzésével növelje az edzések hatásfokát.

Az EMS technológia leegyszerűsíti és eredményesebbé teszi mindazok számára a sportot, akik szeretnének egészségesen élni, de túlhajszolt életformájuknak köszönhetően, időhiány miatt nem adódik lehetőség a rendszeres testmozgásra. A speedfitness edzésprogramja ugyanakkor azok számára is ajánlott, akik aktívan sportolnak, de a választott mozgásforma egyoldalúan terheli meg az izomzatukat, vagy akik kiegészítő sporttevékenységet szeretnének beilleszteni életformájukba.

• A speedfitness gép

Az elegáns és okos készülék egy forradalmi szisztéma összetevőit egyesíti: a leginnovatívabb technológia optimális hatékonysággal, szép megjelenéssel és könnyű kezelhetőséggel ötvözve. Az impulzusok ereje nemcsak egyszerre, hanem izomcsoportonként is szabályozható, így a kezelés intenzitását egyénre szabottan lehet beállítani külön-külön minden testrészre.
A speedfitness edzésforma alkalmas arra is, hogy nemcsak statikus, hanem dinamikus gyakorlatok végzésével erősítsük a hatást, vagy akár kardiogépekkel kombináljuk az anyagcserefokozó vagy alakformáló, izomépítő programok valamelyikét.

• Innováció

Az elektromos impulzusok nem koncentrálódnak egy pontban, hanem egyenletesen oszlanak el az elektróda egész felületén. ennek köszönhetően nincsenek erős ütéseket közvetítő, csípős pontok. Mivel a speedfitness edzés egyszerre dolgoztatja meg a has, a kar, a mellek, a combok, a fenék, a váll és a hát izmait, nem kell órákat tölteni azzal, hogy minden testrészre külön figyelmet fordítsunk. Ebben rejlik az edzésprogram gyorsasága.

Forrás:http://speedform.hu/mi_az_a_speed_fitness/


VALAKI ESETLEG PRÓBÁLTA MÁR???


Megjegyzések

  1. A leírás alapján arra tudok gondolni, amit a Győzike meg a lánya használt.
    Én nem biztos h használnám. Tudom h csak gyenge impulzus, de azt nem tudhatom h reagál rá a szervezetem. Mellékhatásként izomrángást, görcsöt simán el tudok képzelni, pláne ha alacsony a magnézium szint.
    Azért óvatosan Nonó :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, az az....sok celeb olvastam h hasznalja es kedveli. Egy probat azer megér!:-D

    VálaszTörlés
  3. Én nem próbáltam, de olvastam róla:
    http://edzeseim.wordpress.com/2011/08/29/szpidfitnesz/
    és
    http://edzeseim.wordpress.com/2011/09/02/rovid-edzes-rovid-bejegyzes/

    Egyébként ez egy rehabilitációban használt rendszer, ha pl. valakinek izomsorvadása van, stb. Edzésként nekem azért nem szimpatikus, mert nem megdolgozni kell az eredményért, hanem sok pénzt kifizetni. Működni biztosan működik.

    VálaszTörlés
  4. Abban biztos igazad van G, hogy más egy edzés, zenés, pörgős, táncos, izzadós.:))) Erre viszont kíváncsi lennék, aztán lehet egy próba edzés után, azt mondom, na köszönöm többet nem szeretném!!!!

    Viszont szerintem mint mindennel, ezzel is dolgozol az eredményért...hisz edzel, csak másképpen.

    VálaszTörlés
  5. Amondó vagyok, hogy kipróbálni mindent érdemes, legalább megtudja az ember, hogy tetszik-e neki vagy sem :)

    Viszont a helyedben még jó ideig várnék vele, mert
    - baromi nagy izomlázat csinál és azt hallottam a kismama ismerősöktől, hogy az szoptatásnál nem jó (nekem nem is izomlázam volt, hanem izomhúzódásos érzésem, de nekem brutálisan feltekerte a csaj, mint utóbb megtudtam az utánkérdezések során)
    - azt mondta a lány, aki rám adta a mellényt, hogy ő azt utálja nagyon a speedfitnessben, hogy sikerült úgy megcsinálni a mellényt, hogy az S-es kivételével minden mellényben a mellbimbónál van az áramot leadó elektróda vagy mi és baromi kellemetlen (nekem amúgy sem esne jól az áramütés a mellembimbómnál, de gondolom, szoptatás közben még érzékenyebb a terület)

    De én is örültem, hogy kipróbáltam, kár lett volna kihagyni, de tuti nem ez a nagy szerelem - ha sok pénzem lenne sem kötnék ki ennél a mozgásformánál. Három alkalmas edzést nyertem, de csak kettőt voltam és szerintem nem is megyek el harmadjára. Szerintem ez elmond valamit a lelkesedésemről ;)

    VálaszTörlés
  6. jajj, de hülye vagyok. Elsiklottam afelett, hogy írtad, hogy csak szoptatás után. Bocs :)
    (előbb ír, aztán olvas, dilis-e)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény