Nem szégyellem...

Én nem vagyok az a típus, akinek a szülés után pár napon belül lapos hasa van. Így is örülök, mert az előző szülésemhez képest, elég szépen alakul vissza a hasam. Messze még a végcél persze, ahhoz nem kevés torna is kell majd még...

Hozzáteszem, nincs olyan nap, hogy ne kérdeznék meg: Jön a következő baba??? Először rosszul esett, most már csak nevetek. Úgy fogom fel, hogy: Senki sem tökéletes, megfogok dolgozni a szép alakért, de az, hogy két ilyen csodálatos Lányom van, mindent megér nekem.:)))

Szülés után 10-18-22-26 nappal!!!

DEJANIQUE

Megjegyzések

  1. Én nem is értem egy 3 hetes kisbabával a karodban ki és hogy kérdezhet olyat h jön a következő???
    Egyébként nem is látszik rajtad h nemrég szültél, nagyon csinos vagy, és nemsokára úgyis csúcsformádban leszel újra, most ennek van itt az ideje, a méhednek idő kell míg visszahúzódik eredeti méretére, legyél türelmes Drága :) Sok puszi

    VálaszTörlés
  2. Ma, azt mondja egy ismerős Pasi...mikor szülök meg? Mondom itt a babakocsiba a Pici, már 3,5 hetes...mondja: Ja, azt hittem Aminak kell a kocsi...Igen, a majdnem 3 éves lányomnak a fekvő babakocsi...no comment.:)

    Nem is idegeskedek ezen, csak azért írtam le, m biztos más is átment ezen, vagy átmegy és nem szabad ezzel foglalkozni!!! Még ha éppen vannak napok amikor rosszul is esik...

    VálaszTörlés
  3. Hát ritka marha (már bocsánat), aki megkérdezi, hogy mikor szülsz... nagyon jól nézel ki! Úr Isten... komolyan nem térek észhez! (Szerintem a nők 99%-a szeretne így kinézni 3 héttel a szülés után, és a pasijuk, férjük is!!!)
    Csoda ez a két csajszi :)
    Szép napot!

    VálaszTörlés
  4. Semmi baj a hasaddal! Sokan szeretnenek ilyen hasat szules nelkul is! Ne foglalkozz ezekkel az emberekkel, rosszindulatbol, irigysegbol mondjak es mert megkeseredettek! Nem ertem miert ilyen rosszak az emberek egymassal? Es miert irigyek? Teljesen jol nezel ki, egeszseges es boldog vagy, boldog szep csaladod van, kell ennel tobb? Az ilyen megjegyzeseken csak mosolyogj!

    VálaszTörlés
  5. Nem is látszik h szültél. Csini vagy nagyon. Hogy kérdezhetnek ilyet, pfúúú, mennyi hülye ember:( Nálam ez Martinnál volt, h kérdezték mikorra várod, mikor toltam a pár hónapos picit. :( Annyi buta ember van.

    nekem is megy vissza szépen a hasam, de idő kell h vissza húzódjon, türelmesnek kell lennünk.

    VálaszTörlés
  6. Ilyenekkel nem kell foglalkozni. Azok az emberek mondanak ilyet, akik sosem szültek és gyerekhez sem volt közük.
    Szerintem nagyon szépen megy vissza, látszik a képeken is. Ne legyél türelmetlen. :-)

    Akartam már írni Drága, hogy pihenj egy picit többet, már a napló alapján lejön, hogy egész nap pörögsz. A házimunka megvár. Bár teljesen megértelek, én sem bírtam ki. :-)

    Puszi a kis családnak!

    VálaszTörlés
  7. Én azt nem tudom megérteni, hogy miért úgymond perverziójuk az embereknek egyből a másik hasát stírölni? Köze? És ha 3 fülem lenne azt esetleg észrevenné vagy mindenki a pocakra megy?
    Röné

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Félreértitek, egyáltalán nem vagyok türelmetlen, sőt...nagyon boldog, hogy hogy az első szülésemhez képest, egész "gyorsan" regenerálódik a hasam...

    Az emberek buták, ebből látszik, csak megszokásból kérdeznek, beszélnek, végig sem gondolják, csak, hogy mondjanak valamit...

    VálaszTörlés
  10. Szia Noémi,

    nagyon csini vagy, szépen húzódik vissza a hasad. Nincs vele semmi gond. Másokat meg nem kell figyelembe venni, vanna buta emberek.:-)

    A lényeg a két gyönyörű lányod. A kilok eddig is lementek, pocak is visszament a helyére, ezután is vissza fog. Szép vagy..gyönyörűek a lányok.

    puszi

    szabina

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény