4. nap!

Ma pihi nap van a Magazin szerint, de én lehet beiktatok egy 20 perces comb edzést, a 2009-esre gondoltam. Bár sokat nem aludtam az éjjel és időben sem tudom, mikor tudok ma mozogni, de ez a terv!:)

Fogytam 40 dkg-t!:) 67.8-al kezdtem, ma reggel 67.4 voltam...
hétvégére jó lenne a 67 kg-t elérni, akkor tuti meglesz a 66 kg nov 18-ra!!!!:)
Éljen!!! SOK KICSI SOKRA MEGY!!!

Tegnap vacsira tejbegrízt ettem, 3 dl tejből, 1 evk. xilittel. Nagyon szeretem.:)

A mai reggelim is nagyon finom volt, melegszendvics: 2 sz. tk. graham toast, pici margarin, 2 sz. sonka, 2 sz. Update1 sajt!:) Kb. 200 kcal-s isteni reggeli! Tízóraira, 2 dl diétás joghurtitalt ittam. Az ebéd Apa féle, juhtúrós rántott karaj lesz...nyami!:)))

Látjátok, nem is diéta amit csinálok, hanem odafigyelek arra mit és mennyit eszek. Mindent eszek, de módjával, kistányérról, müzlistálból és nem este lakok jól.
Nem vonok el semmit magamtól. Így is lehet, azt hiszem!:)

Persze más, ha 10-20-30 kg-tól kell megszabadulnunk, akkor következetesebbnek kell lennünk. De odafigyelve, okosan az is betartható!!! Nincs lehetetlen!

Mindenkinek kitartás és megyünk előre!!!!!:))

NEM TÁNTORÍTHAT EL MINKET SENKI ÉS SEMMI!!!

Megjegyzések

  1. Szia Nonó!
    Látom újból nekikezdtél diétázni, én is veled tartok :) A 75 kg-ból 3 hónap alatt 66,1 kg lett, legalábbis ma ennyi voltam :) Nagyon jó érzés, örülök hogy rád találtam :) Még szeretnék további kg-któl is megszabadulni. Már így is magamhoz képest csúcs formában vagyok, még soha nem voltam ennyi kg. Mindig 70 körül mocorgott a súlyom. Legelső nagy cél a 65 kg Karácsonyra, utána pedig egy kicsit alámenni. Cm-ben is van változás a Réka tornái megteszik a hatást. Kitartást neked is, nyárra szuper csajok leszünk, azt hiszem :) :) :)

    VálaszTörlés
  2. Ez biztos!!!:)))

    Inkább odafigyelek és mozgok, diéta még nem, még szoptatok...de fegyelmezett próbálok maradni!:DDD

    Örülök, hogy itt vagy...mindent bele.:))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény