Ide megyünk ma...

2011. október 1. Futafok kerületi futóverseny!
Na nem futni fogok...egyenlőre.:)

Program

A „Mozdulj rá!” program 8.45-kor kezdődik, amikor a rajtkapunál Czanik Balázzsal mindenki bemelegíthet, felkészítheti magát a versenyre.
Karsay Ferenc alpolgármester megnyitó beszéde után megkezdődnek a futamok, emellett párhuzamosan a színpadon is folytatódik az egész napos aerobik-roadshow:

9.20-kor Capoeira aerobik Czanik Balázzsal
10.30-kor Fitness Combat Czanik Krisztiánnal
13 órakor Cardio Kick-Box Borsos Péterrel
15.05-től Zumba Karaszi Eszterrel-erre megyek!!!!
15.35-től GrandUP Csősz Bogival

Október 1-jén, a Campona Bevásárló Központ előtti parkos területen a Doktor Natúr Sziget Egészségpatikák hálózat, Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata és a Dél-Budai Egészségügyi Kft. együttes szervezésében rendezzük meg az egészségnapot, amely a Futafok kísérőrendezvénye, az országos egészségnap-rendezvénysorozat második rendezvénye. A rendezvénysorozat célja az egészséges életmód népszerűsítése, figyelemfelhívás a prevenció fontosságára, a betegségek megelőzésének és gyógyításának alternatív megoldásaival.

A helyszínen orvosi szűrőkamionban ingyenes szűréseket, méréseket végeznek a szakemberek. Az Optiris Optika pavilonjában ingyenes látás- és diszlexiavizsgálatokat, a Szörényi Optikánál pedig szemfenék-vizsgálatot igényelhetnek a látogatók. Az egészséges táplálkozást és életmódot népszerűsítő kiállítóinknál ingyenes kóstolók várják az érdeklődőket, s emellett vásárolni is lehet majd.

A színpadon Czanik Balázs, Magyarország egyik legismertebb fitness-trainere és csapata „Mozdulj rá!” címmel egésznapos aerobik roadshowbemutatót tart, ahol mindenki ingyenesen vele tarthat.

Az aerobik roadshow-n kívül még számos előadás nyújt kellemes szórakozási lehetőséget a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ előadócsoportjainak köszönhetően, majd a program befejezéseként igazi tüzes élményben lesz részünk a Lángos Tűzzsonglőr Társulattal.

Forrás: futafok.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény