Torna=pipa!:)

Tartom a tervet, vagyis a heti 3 tornát.:)
Nem könnyű besuvasztani a napomba még ezt a 20 percet sem, de összehozom.:))

Hétfőn és mai is megvolt a Réka Kismama 1 trim. Ma még jobban ment, mint hétfőn. Még 1,5 hétig erre tornázok és utána lassan elkezdem a Réka tornákat élesben.:)
De, hogy hogy lesz heti 3-4 szer 40 percet tornázni még nem tom...lehet marad inkább a gyakrabban kevesebbet elvem, mint eddig is a terhesség előtt, mert az úgy mindig belefért.:)) Meglátjuk.:)

Az étkezésnél, a legtöbb Anyukára jellemzően napközben nem eszek sokat. Fgyelek, hogy olyat, amitől nem fáj Panka hasa és tápláló nekem is. De este azért mire lefekszenek a gyerekek, már éhes vagyok. Tegnap is lecsúszott két szalámis zsemle és egy kis csoki is...na sebaj, súlyom tartom, fogyi meg majd idővel.

A torna ma is nagyon jól esett...a mosás, vasalás, főzés, rendrakás, millió ruha elpakolás után kész felüdülés volt. Bár ahogy végeztem rá 10 percre indultam Amiért a Napközibe...még szerencse, hogy Panka ma eszik-alszik.:)))

Mindenkinek szép, pörgős napot!:))

Megjegyzések

  1. Nonó!Ma is voltál a LifeNetwor-ön!!!Pont jókor jött mert épp meg voltam zuhanva történt ugyanis h ma 1 hete h kivették az epém és diétáznom kell.Igen ám de ez olyan diéta ám h nem ehetek olyanokat mik amúgy fogyis kaják hanem inkább tészta, gríz, félbarna kenyér stb.Már 33 kg-t fogytam és úgy félek h vissza hízok pár kilót ha így folytatom.Persze tornáznom se szabad így egész nap csak ülök vagy fekszem és ilyeneket eszek mert ilyeneket ehetek.:(

    VálaszTörlés
  2. Szia Mary,

    Tényleg??? érdekes, h még mindig adják.:)

    Drága, ne görcsölj ezen, az nem jó. Az egészséged a legfontosabb és ha ehhez ilyen étrend kell, akkor ilyen kell.:) Nem fogsz hízni, ha meg pár apró kg feljön sem baj, le fog menni, ahogy a 33kg is lement, de meg kell, hogy erősödj a műtét után!!!

    Jobbulást neked!:) Puszi

    VálaszTörlés
  3. Van egy olyan h Life Time és abban voltál benne!Jó volt látni Téged!:)

    Köszi a bíztatást, remélem nem jön sok fel mert olyan picike kell már h vágre 100 kg alatt legyek.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény