Imádom Őket.:)

A Kiscsaládomat a legjobban, de a Szüleimet sem kevésbé.:)

Ma őszi nagytakarítást csináltunk Ádussal. Anyukám főzött ránk, hogy azzal ne keljen foglalkoznom, de együnk meleg ebédet. Bakonyi borda volt, hozzá nokedli. De az én édes Anyukám graham lisztből csinálta, isteni finom volt. Annyira jól esett, hogy gondolt rá, hogy ez fontos nekem.:))

Utána édes Apukám volt tündér.:) Rántott velőt evett, amit a Sógorom készített. Mondtam, hogy mennyire szerettem gyerekkoromban...mire a szavamba vágott, hogy Ő leszedi nekem a panírt és akkor egyek belőle. Annyira aranyos volt, ahogy mondta. Az ő KIS 26 éves Lányának leszedegette volna a panírt, hogy egyek belőle egy jóízűt és mert tudja, hogy odafigyelek az ilyesmire.

Azért esett a legjobban, mert mikor elkezdtem az egészséges életmódra való mondhatni áttérést (hozzáteszem eszek nem egészséges dolgokat is, nem vagyok egy teljesen áttért lélek :)) nem nagyon értették, mert mi egy nagy evő, igazi magyar konyhát kedvelő család vagyunk.

Mostanra viszont ide jutottunk, elfogadták...sőt.:) És ez sokat jelent nekem.:DD

Ja, azt nem fejetem be, hogy nem azért nem kértem különben, mert panírozva volt, hanem mert amennyire szerettem gyerek koromban, most annyira rá sem bírok nézni a velőre...:)

Mai nagytakarítás után, torna: pipa!!!:)))

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény