Izomláz....

...rosszabbra számítottam.:) Érzem azért főleg a hátam és a fenekem, de elviselhető.:)))

A Speed edzésforma nagyon szuper, nagyon tetszett, de elég drága. Így egyenlőre marad a futópad és a Réka torna, aztán majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok.:)
De örülök, hogy kipróbálhattam.

Diéta...na azt kéne nyomni ezerrel, de valahogy a fene tudja mi miatt, de nem megy. Minden fejben dől el és elhatározás kérdése, pontosan tudom. De lehet ez a "baj", hogy én jól érzem magam. Nem mondom, hogy elégedett vagyok, korántsem. De nem úgy van, mint Amica után, hogy utáltam magam, a testem, rosszul érzem magam... és ez vitt előre. Most jól érzem magam, jól esik a mozgás és jól esnek az ízek, az evés. Nem eszek sokat és figyelek, de nem tudok ellenállni semminek és azt hiszem nem is akarok.

Látjátok, én is egy olyan ember vagyok, mint bárki más, nekem is kemény küzdelem ez az egész.:) De egyenlőre a torna az, ami boldoggá tesz, jól esik, élvezem. Aztán idővel, az agyam is majd szépen rááll a diétára. És akkor tudom hogy menni fog, mint a karikacsapás.

67 kg voltam reggel, vagyis még mindig olyan 5 kg körül van rajtam, ami tudom, hogy le fog menni. De lehet ez az én súlyom, lehet hogy a tornával fűszerezve, szép nőies és feszes alakom lesz. Az idő majd eldönti.

Nem küzdök a természet ellen, a testünk mindig tudja mi jó nekünk, hallgassunk rá. Az én testem most imád tornázni, de nem akar diétázni. Odafigyelek továbbra és hagyom, hogy a testem irányítson, ne az agyam döntse el mi legyen!:))

Hallgassatok a testetekre, Ő mindig megsúgja nektek mit kell tennetek!:))

Megjegyzések

  1. Szia!!

    Eddig még nem nyilvánultam meg nálad, de olvaslak mindig!!!
    Nem lehet hogy a sport miatt nem csökken a súlyod?? Ami lemegy zsírba, feljön izomba?? Annyira nem vagyok tájékozott csak egy tipp... MIndenhol ezt hallom, hogy ha ilyen életmód mellett, amit Te is csinálsz (diéta+sport) nincs súlycsökkenés,akkor ez lehet az oka....

    VálaszTörlés
  2. Lehet, hogy igazad van. De pl. Mikor elértem anno a 70 kg-t 60 ig már szinte csak a sport volt, az étkezésem visszaállt a normálisra, mégis fogytam...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény