Speedfitness!!!

Hol is kezdjem?

Szuper a hely, szuper a gép, szuper a csaj.:)))
Nagyon nagyon pozitív volt nekem ez az edzésforma.:)

Hogy fáj-e? Igen...fájt, de mikor vége lett, még folytattam volna.:)

Előtte kaptam egy vitaminos energizáló shaket, majd felöltöztem, rácsatolták a "berendezést" és megnéztük mit bírok. "Sajnos" sokat bírtam! A Lány azt mondta, jó erős izomzatom van, így kaptam rendesen. És utána elkezdtünk még tornázni is. Néha azt hittem be..... de aztán mégsem.:) Nagyon gyorsan eltelt a 20 perc, teljesen átmozgatott és tényleg mintha kő kemény 2 órás edzést nyomtam volna le.
Teljesen igaz, hogy a taplad és a fejed nincs csak átmozgatva...
Legjobban a hasizmom dolgozott, mintha gyomorszájon rúgtak volna és a fenekem. Viszont a jobb karom sokkal gyengébb, mint a bal, azt mindig elhúzta a áram.:) Állítólag pár alkalom és elmúlna a hátfájásom is. Jelzem, már most fele annyira fáj!!

Utána kaptam egy fehérje shaket és beszélgettünk...

A Speedfitnesst mindenkinek ajánlják. De nem mindegy hova mész...én asszem jó helyet választottam, állítólag a másik helyen a napokban volt izomszakadása egy vendégnek.:( Szóval, fontos, hogy aki csinálja, értsen hozzá. Mindenki számára megfelelő mozgás, mert csak az izmot stimulálja, építi, fejleszti és egy idő után a zsírréteget is felhasználja az izom építéséhez. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy Díjbirkózó leszel, hanem szép feszes, szálkás....zsír nélkül.:)

Velem a Hölgy foglalkozott, de van egy Srác is, Ő a fiúkkal edz.:)
Ádust mindenképpen el szeretném vinni majd.

Heti max. 2 szer szabad ezzel a módszerrel edzeni. Aznap mást nem szabad és jó ha utána következő nap is pihenő, de egy idő utána ha megszokja az ember akkor lehet.

Főleg cm-ben lehet észrevenni először változást...

Mondták, hogy pár óra múlva rám fog jönni a fáradtság és pihenni is kell...hát az meglesz, mintha 20 km-t futottam volna le, azt érzem.:))

Sokan hangoztatják, hogy inkább a rendes, izzadós edzés, mint ez, ahol 20 perc és nem kell semmit csinálni! Naaaa, azoknak ajánlom főleg! Mert ez a 20 perc nem sétagalopp az tutttii!!!

Állítólag aki egyszer kipróbálja, az a rabja lesz...hát van benne valami!
Nekem nagyon bejött!!!:D

Holnapra óriási izomláz várható.:)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény