Bizony igaz a közhely...

...hogy két gyerek mellett már azért kevesebb ideje jut az embernek magára. Ami persze természetes és hiszem, hogy mindent lehet és mindenre lehet időt szánni, csak akarni kell, de nagy szervezést is igényel, annyi szent.

Pankuci rövideket alszik napközben. Általában 5 kor kel reggel (este 6 után) majd visszaalszik 8 ig, de Ami 6-7 között már fent van mindig. Amica az esetek nagy többségében alszik napközben 1-2 órát, de általában nem egyszerre alszanak a Lányok...nagyon ritka, ha igen.

Így az alvás alatti torna, ami Amica mellett ment, most nem nagyon sikerül, estére marad a torna, amikor már a gyerekek, háztartás, napi 1-2 óra séta (most karácsonyi készülődés) stb. után már elég nehéz. Ráadásul ha napközben megoldom a tornát, mert mondjuk Aminak van kedve velem tornázni, Panka elvan a hintában, vagy nagy ritkán pont mindkettő alszik, akkor sem tudok mondjuk futni, mert bármikor felsírhat a pici vagy lehet bármi, leugrálni a padról nem szeretnék. Este meg mire Amica alszik, elpakolok, stb. (Apa is hazaér) már 9 óra...bevallom, akkor már elfáradok.

Szóval napközben inkább a Réka tornákba vágok bele, mert azt ha kell inkább félbe tudom hagyni, mint mondjuk a futást. De jó lenne tartani legalább a heti 2 futit....majd alakul. Idővel szépen összeáll.

Viszont Ádus ügyi, mert azért Ő 2 naponta lenyomja este a magáért a padon.:)))

Én ma az új Réka DVD felsőtest és has részét szeretném megcsinálni. Panka alszik, Amica is mindjárt megy, remélem lesz min 20 percem, hogy az egyik résszel végezzek legalább.:))

Szóval, akarni kell és meg lehet oldani. Én is tudnék este 9 kor futni, ez csak rajtam áll, de jelenleg szívesebben ledőlök egy könyvvel, mert arra is szükségem van.:))

Szép napot!!!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény