Hátttt....

Nekem nagyon ízlik az Update menü. Lehet túlságosan is, mert a kilók biza nem mennek (meg sem mozdulnak), pedig odafigyelek nagyon. Úgy látszik nagy igazság, hogy ha valakinek bejött vm féle diéta, akkor azt kell tartani, mert azzal mennek a kilók és slussz. Nekem ez a kcal és ch számolás.

Jövőhéten még rendelem a menüt és ch-t számolni fogom, kcal nem tudom, mert fogalmam nincs mennyi van a rendelt ételekben. 130-140 ch-t engedek magamnak majd egy napra. Meglátjuk.:)

Apa tegnap megint azt mondta, eddig most vagyok a legcsinosabb és a legszexisebb.:)) Pont ott van egy pici ahol lennie kell, neki annyira tetszik.:))) Olyan jól esik.:)) De én még látok "hibákat". Persze egy nő soha nem elégedett. Anno 60 kg-val is láttam hibákat.

A cél 62 kg továbbra is, azt szeretném elérni...remélem Apa akkor is odalesz értem ennyire.:)))))

Borzalom ez a szomorú, szürke idő, nem???:(((( utálatos!!!!

De azért szép napot nektek.:))

Megjegyzések

  1. Nonó én sem fogytam kb semmit az update menüvel, pedig figyeltem, hogy mit eszem mellette... Nem tudom kinek jön be, de nekem tuti nem! :S :)

    VálaszTörlés
  2. Én amikor ettem akkor fogytam tőle bár akkor 77,5- nél tartottam :) a másodikat ettem ebédre, az egészet és amit levest rendeltem azt vacsira :) és ha maradt u1 buci amikor nem volt leves akkor azt ettem valamivel, arra emlékszem rakott nyelvet is ettem és vajat is és akkor meg tartottam a súlyom :) mert én is rápattantam a mérlegre minden nap, pedig ha azt veszed amit megeszel nem másnapra épül be rögtön hanem inkább harmadnapra látszódik :(

    VálaszTörlés
  3. Szia Nono,
    150 gr ch/nap alá ne menjél, az nagyon drasztikus lenne, és kevésbé egészséges. Anno a diétás oktatáson, ahol az IR miatt részt vettem, a fogyós csoportnak 150-160 gr ch-t írt elő a dietetikus mozgással kombinálva. A mi csoportunknak, akik vékonyak voltak 180-sőt, van akinek 200 gr cht. Ezt a cht mennyiséget kell 5-6 étkezésre elosztani. Nekem 30-20-60-20-50 az adag. Vannak gyors és lasú ch-k, ezekre is figyelni kell (reggeli csak lassú, tízórai gyors+lasú, ebéd lehet zömében gyors, az uzsi is, a vacsi meg inkább lasssú, hogy kitartson reggelig).előkeresem a cuccokat és átnyom a mailedre.

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!
    Sajnos én sem fogytam semmit az Update-el, pedig volt, hogy menüt rendeltem, illetve fél évig kizárólag Update alapanyagokat használtam a főzéshez. Decemberben abbahagytam, mert én azt gondolom, nekem csakis súlytartáshoz lenne jó.
    Most azt csinálom, hogy napközben mértékkel, de mindenfélét eszek, és délután 4 után semmit csak folyadékot. Lassan, de biztosan mennek lefelé a kilók. Így nem vonok meg semmit magamtól, de mégis kevesebbet eszek lényegesen.
    Ha pedig gyorsabban szeretném, hogy fogyjak, akkor nekem a legjobb az akupunktúra, de akkor viszont semmi szénhidrát, még update sem.

    VálaszTörlés
  5. Én is túl jókat eszek asszem.:)) nekem is inkább súlytartásra jó úgy tűnik...még a jövőhetet megpróbálom.:))

    Igaz Andi, anno én is 150-160 g ch-t ettem...köszi.:))

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok! Én 3 hete eszem a napi menüt (reggeli, ebéd, vacsora, uzsonna), most 2.3 kg-nál tartok. Igaz, 81.5-ről indultam, tehát van/volt honnan megindulni a dolognak. Tehát, ha az elmúlt pár hetet nézzük, eddig nálam bevált, és ízlik is. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény