KÉPZELJÉTEK!!!!

Reggeli súlyom: 62.9 kg!!!!! 2-el kezdődik!!!!!!!!!!!!!:))))) 1 hét alatt a ch számolással 1,5 kg ment le!

Ma már tornáztam is, a 2011 AÖM 20 perces comb részt csináltam meg...utána farkas éhes voltam, így már 11 kor ebédeltem spenótot. Mára nem rendeltem U1 menüt, mert semmi nem volt igazán szimpi...holnap már jön Málnakrémleves és Harcsafilé is.:)

Ez a második napom, hogy éhenkórász vagyok, az okát tudom...remélem pár nap és vége lesz az édesség és egyéb éhségemnek!:)

Ma eddig reggeli, tízórai,ebéddel, kis Norbi csokival 69 ch-nál tartok. Szuper.:)

Már csak 90 dkg a célig.:)) Aztán kezdődhet a szálkásítás és formázás ezerrel. Mondjuk napi 20 percnél több időm nincs tornára, de ennyi is elég lesz! A lényeg a rendszeresség!!!

Szép napot nektek!!!

Megjegyzések

  1. Ügyi vagy folytasd szépen lassan, néha egy egy is finomság is belefér :) de a futással kordában tudod tartani, majd tavasszal próbáld ki a szabadban futást teljesen más mint gépen, és nagyon vékonyít :) 1 héten 1-2* belefér, főleg tavasszal amikor már este is jobb idő van :) és a napocska is később megy le..

    VálaszTörlés
  2. :)))) Kipróbálom.:) Köszi Era.:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyes vagy! Azért 5 hónappal a szülés után nem sokan mondhatják el, hogy majdnem a kezdő súlyuknál vannak....

    VálaszTörlés
  4. Olyan ügyes vagy, úgy örülök!

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok! Nonó, nagyon ügyes, és csinos vagy, gratulálok!! Én is elkezdtem blogot vezetni a diétámról, szintén számolom a ch-t és a kalóriákat, remélem sikeres leszek. Ma vagyok a 4. napon, és kezdem magam jól érezni, nem vagyok éhes szerencsére, jó ez a napi 5x-i étkezés. Már fogytam is, de hivatalosan csak csütörtökön mérek, akkor lesz 1 hete, hogy csinálom. Nem diétázni szeretnék, hanem életmódot váltani.

    VálaszTörlés
  6. Köszi Hilda, Vicus!!!!:))

    Vien mindent bele, nagyon ügyes vagy, a nehezén már túl vagy. és okosan csinálod, életmódot kell váltani, csak így lehet tartósan...:))

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok Nonó!Ez az tök jó nap mert én meg beleférek a menyasszonyi ruhámba.Ha így haladok az esküvőre nagy lesz rám.:))

    VálaszTörlés
  8. Gratula Nonó!! Csak így tovább!!
    Mary mikor van az esküvőd?

    VálaszTörlés
  9. gratula :)) én ma járok 63,3 nál, egy fél kilóval mindig előttem vagy :D de ez tökjó hogy mennek szépen le a kilók. hogy tud az ember örülni tenyleg mikor atlep egy ujabb kg-ot lefelé :D

    VálaszTörlés
  10. Ügyi vagy én tudtam,hogy megcsinálod:-)))

    VálaszTörlés
  11. Ügyes vagy Nonó! Így tovább!!!! :)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény