Ma futok!!!

Ha törik, ha szakad.:) Apa itthon van, így délután futok 40 percet, aztán még nyomok pár Réka féle guggolást, kitörést.:)) Jól fog esni már nagyon.

Nemrég ebcsiztünk, így most pihi van. Csajok alszanak...

Fogyásommal elégedett vagyok, közeledek a 64 kg felé és onnan már csak 2 kg a cél. Többen, sőt majdnem mindenki azt mondja, ez a mostani nagyon jól áll, nőies és az arcom sem beesett. De emlékszem, 62 kg-val sem volt még, 60-al már igen. Na, meglátjuk, lehet 63 kg-nál érzem, hogy most jó. Azt tudom, hogy főként a formálásra, feszesítésre kell koncentrálnom, éssssssss tornázni...tornázni...tornázni!!!:)))

Egy tutti 62 kg alá nem megyek, 2 gyermek után, a 172 cm-hez a 62 kg!! Szerintem ennyi kell, nem vagyok már 17 éves és nem is szeretnék úgy kinézni.

Csinos, nőies, bomba Anyuci, ez a cél!:)

Meg kell ismernünk magunkat és tudni, mi áll jól, mi az ami még belefér. Nekem is azért volt például annyi félé formájú és színű hajam..most megtaláltam Önmagam.:) Meg kell élni és ki kell próbálni, hogy tudd, van e jobb annál, amiben most éppen élsz!!!:))) És utána csak összeszorított foggal küzdeni!:)

Megjegyzések

  1. Nálam ez az utolsó bekezdés nagyon betalált. Én is most váltogatom a hajszínemet, a formáját állandóan, és lehet hogy nem is abban kéne a hibát keresnem... Csakhát hajat vágatni egyszerűbb mint megmozdulni és felemelni a seggemet. :)

    VálaszTörlés
  2. Ez kemény megjegyzés volt Nimol, de sokszor igaz. Muszáj tornázni! Kész, nincs mese.

    VálaszTörlés
  3. Én éppen most készülök, hátha majd jobban megy az alvás. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény