Tegnap....

...nekiálltam a Réka 2008-as comb résznek. Ahogy elaludt Pankica elkezdtem, de 5 perc telt el a DVD-ből és már kiabált a kis Kincs. Ha ott voltam vele elvolt, így előtte, neki tornáztam le a 20 percet. Még jó, hogy fejből tudom.:D

Kihozni ilyenkor nem "tudom" a szobából, mert Ő is beszél, én is hozzá, Amica pedig alszik és nehogy felkeltsük.:)

Mai terv: Réka felsőtest torna...szerintem a 2008-as. Mikor? Azt még nem tom, de megoldom. 20 percet bele fogok szorítani minden nap, mégha marha nehéz is!!!

20 perc elég? Minden nap min. 20 perc kell Réka szerint. Nekem ennyi időm van...Ennek ellenére ha több, az csak jobb.:) Én ha tehetném napi 2X20 percet lenyomnék. Az lenne az igazi. De így is minden nap más izomcsoport meg van, át van dolgozva.:)

Súlyom változatlan...lassan, de biztosan haladok.:)

Apa annyit mondja, hogy mennyire tetszek most neki, pont annyi van rajtam és pont ott ahol lennie kell, hogy egy grammot ne fogyjak már, hogy lehet már belém beszélte.:) Megálltam így 64,5-65 között.

Megjegyzések

  1. Szia! Látom, nyomod az edzéseket, méghozzá keményen :) Néha még kevesebb is elég, mint 20 perc... legalább is van megoldás, ha gyerekek mellett alig van időd. Én most vettem be az edzéseimbe a bodyrock-ot, vannak 12 percesek is, de akár 4 perces is, megtalálod a blogomban, próbáld ki
    http://metalozott-testek.blogspot.com

    Ha nem találod, írj és adok pontos linket.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény