Update menü 4. nap!

Várom már nagyon, mert ma Update tálat kapok, rántott husi, rántott sajt.:))) Jövőhétre is megrendelem a menüt.:) Persze ez nem lesz mindig így, de most 2 hétig eszem, megnézem, hogy alakul a súlyom.

Egyenlőre, ma mértem magam 64 kg vagyok, nem nagyon fogytam, de annál finomabbakat eszek.:) Ami feljött a hétvégén, annyi lement 40 dkg. Örülnék, ha jövőhét végére 63 kg lennék. Viszont most már úgy érzem, kezdem elérni a jelenleg számomra ideális súlyomat. Most 64 kg-val jól érzem magam és Apa is nagyon "elégedett"!:) Picit még szeretnék formálódni persze.

Több tornára lenne szükségem, de egyszerűen arra egyenlőre nagyon kevés időm marad. Esetleg ha Panci picit nagyobb lesz, több időm lesz. De semmiért nem adnám most ezt az időszakot az életemből. A Lányok a mindeneim!:))

Jövőhétre is fini kajcikat rendeltem: milánói sertésborda, lasagne, fahéjas meggyleves, tonhalas cézár saláta...stb.

Valamikor, ha Apa itthon lesz és én sem leszek ennyire kimerült, akkor elmegyek egy Réka 90 perces Alakreformra...és Ami is viszem magammal, had játsszon addig a FP. játssz velem játszóházban.:)))

Megjegyzések

  1. szia
    Jó étvágyat és tornát :)
    Megemlíthetem a blogomban a tiedet?

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm.:)

    persze.:) A te blogodat hol tudom olvasni?

    VálaszTörlés
  3. Szia Nono,
    nekem ma update orsó tészta és lecsós sertészelet volt a norbis menüm. Nagyon jó volt, 3 szép szelet husival. Még nem néztem a jövő heti étlapot, de a milánói borda nagyon jól hangzik :-D

    VálaszTörlés
  4. Ha rámész a nevemre(itt az aláírásban)akkor beadja őket azt hiszem

    VálaszTörlés
  5. Andi, nagyon fini a jövőheti menüsor is bizony.:)

    Köszi Évi..:)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény