Update menü=isteni!:)

Legalábbis a mai, első rendelésem annyira finom volt.:) Az őszibaracklevesnek a felét ettem meg, gondoltam hagyok vacsira, de miután Apa is belekóstolt, úgy döntöttem, neki adom majd vacsira, annyira ízlett neki.:) A gombapaprikás pedig olyan, mint amilyet régen a Nagymamám csinált...komolyan isteni. A felét ettem meg, másik fele lesz a vacsim.:)) Dugig vagyok.:)

Egyszóval finom, laktató. Eddig nagyon elégedett vagyok. Ha ilyen finomságok mellett még az a 2 kg is lerepül...akkor meg olyan boldog leszek, hogy csak na!:))

Megjegyzések

  1. Ma én is a gombapaprikásukat ettem, tényleg finom volt!:)

    VálaszTörlés
  2. Noémi,nahát,nem is találok szavakat.
    Bemutatkozom,bár a babás blogod olvasom,írtam is neked-Évi vagyok,pécsi anyuka.Blogos anyuka :) olvasom a babásod,és bevallom a példaképem lettél,amiért sose nyafogsz sose panaszkodsz egyszerűen élvezed és szereted az életet ahogy van! Imádod a családod és köréjük épitesz mindent,és olyan ügyesen csinálod,hogy száz kalapot is le előtted.
    De,bevallom,néha a képeidet látva azt mondtam jajj könnyű neki,ilyen bombázó...(én voltam jó alakú is,de a terhesség kapcsán elhíztam,aztán fogyizni kezdtem,80-ről 71-ig,aztán terhes lettem,de elvetéltem,kiborultam,zabáltam stb a blogokban írok erről,most megint egy fogyókúra elején.......) nem tudtam hogy túlsúlyos voltál és most döbbenettel nézem a blogod,hát ha eddig példakép voltál ettől kezdve triplán sőt tizszeresen! Olvasni fogom a bejegyzéseid,kezdem az elejétől,és te fogsz nekem erőt adni!Nme is ömlengek itt tovább de ezeket nagyon komolyan gondolom!
    Megengeded hogy irjak rólad a blogban?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény