Vacsim...

..isteni Nonó féle rántotta volt, 3 tojásból lilahagymával, kis száraz gyulai kolbásszal (10 g) és egy tk. toasttal. Mindez 13.2 g ch, amiből 8 g a toast és 4.3 g a lilhagyma, a többi hozzávaló elenyésző!:) Nagyon finom és laktató volt.

Ma kevés ch-val zártam, 102g-al! De valahogy ma ennyire voltam éhes. Az Update hamit is ebédre (f12) és uzsira (f4) ettem meg és most a vacsi.:)) Hát nem egyforma minden nap. De a 150 g ch kell azért, holnap jobban figyelek, de valahogy ma nem vagyok ennél éhesebb.

Szép álmokat!

Megjegyzések

  1. Én 96 g ch zártam volna a tegnapot de inkább ettem még egy kis müzlit h ne legyen túl kevés mert ugye az sem jó.Így 147 lett a vége.Tőled tanulva minimum a 150 g ch-t meg akarom enni h ne lassuljon le az alapanyagcserém.Sajnos nekem már könnyen megáll a fogyásom és erre nagyon kell figyelni.De Te adtad az ötlete h számoljak és úgy tűnik be is jön.Köszi Nonó!!!

    VálaszTörlés
  2. Nincs mit.:))) Én is ettem még este kefirt...ma már nincs ilyen bajon, jó étvágyam van nagyon...túlzottan is. Remélem beleférek ma a 150-be.:D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény