Gondolatok...

Ma több dolgon filóztam...

Az egyik, hogy sokan nem fogynak, sőt híztak is pár dkg-t, azt írták nekem. Azt, hogy én mennyi vagyok, majd reggel tudom meg, de tény, hogy voltam már 62.9 kg is, de hétfőn 63.6 kg voltam megint. Tény adtam a dolgoknak a hétvégén, de azért nem brutál módon. Szerintem igaz, hogy a hidegben, bezártság, stb. raktároz a szervezetünk. Tartom a 140-160 ch-t. Meglátjuk reggelre mi lesz az eredménye!

A másik, hogy Apa olyan ügyes...nagyon büszke vagyok rá. Szépen bírja, azt eszi, amit adok neki és sztem már tutti fogyott is! Szerintem 1 kg-t! Ő is holnap mér.:)

Harmadik, hogy olyan jó lenne suliba menni. A dietetika nagyon érdekelne, de a Lányok mellett nincs energiám évekre iskolapadba ülni és tanulni itthon éjszakánként. Kemény lenne nagyon, főleg amilyen maximalista vagyok.:) És az időt sem szívesen venném el tőlünk, minden héten, éveken keresztül. De majd talán egyszer…

De addig is, körülnézek, mert valamit, ameddig itthon vagyok, mindenképpen szeretnék tanulni. Szerintem Ősztől!

Ez az év szeretném, ha a továbbfejlesztésem és a legjobb formába hozásom éve lenne! Rajta vagyok.:))

Legyenek céljaink...nagyon fontos és tegyünk azért, hogy elérjük őket!:)

Megjegyzések

  1. szerintem tuti megindult nálad is már, én ma reggelre 62,1 voltam, jaj nagyon örültem :) nem tudom mi volt ez a kilengés felfelé... mondjuk nekem a 62 még nem ideális súly, mert vagy 5 centivel alacsonyabb vagyok nálad. még nem tudom meddig szeretnék fogyni, majd a tükör megmondja mikor jó :D
    sajnos nekem muszaj minden nap mérlegelni, különben hajlamos vagyok elfeledkezni arról hogy hizhatok is ha nem figyelek oda eléggé. de majd egyszer csak megszokom hol van a határ, anélkül hogy állandóan ellenőrizném magam.

    VálaszTörlés
  2. Nem akarok belepofázni, de leírom...
    Ok ha nem mész suliba, de ne azért ne menj, hogy a lányoktól ne vedd el az időt!! Én munka mellett csináltam meg az egyetemet, napi 10-14 órát voltam távol itthonról a munka miatt, plusz a suli. Hajnali 4-kor keltem tanulni, de megérte, imádtam, sokat adott emberileg. Ha vágysz valami személyes sikerre fújd fel magad és vágj bele az egyetembe, mert 5-10 év múlva nagyon rossz lesz, ha azt hajtogatod, neked azért nem váltak valóra az álmaid, mert anya voltál! Anya vagy ez tény, de mellette felesét és NŐ is!! Váltsd valóra a személyes terveidet, ha már vannak, hisz sokaknak lila gőzük sincsen mit kezdjenek magukkal. Van egy csodálatos társad és fantasztikus családod, a lányok is szuper csajok, majd összefogtok és megoldjátok a rázósabb időszakokat, de ha szalad a lakás azt is le kel... mert vannak fontosabb dolgok ;-)

    Bocsi, hogy bele... de szerintem megérdemled, hogy elérd amit szeretnél ;-)
    A dekákkal meg ne foglalkozz, majd ha kevesebbet aggódsz és nem lesz ilyen hideg leolvadnak azok szépen maguktól, apa meg csak szaladhat utánuk, hogy visszapakolja ;-) Sok sikert Ádámnak!!

    VálaszTörlés
  3. Igaz Mili nekem sem árt a kontroll, de már túlzásba vittem, volt hogy napközben is ráugrottam a mérlegre, és ettem magam, h így meg úgy...így most jobb.:))

    Macska igazad van, tudom.:) De most energiát nem érezek arra, hogy tanuljak is a lányok mellett. nagyon lelkis vagyok és megviselne tudom, ha nem lehetnék a lányokkal eleget. megtehetném hogy minden hétvégém vagy 2. hétvégém szabad legyen, mert Anyós elvinné Amit magához, meg lassan pankát is, de nekem ez nem fér bele. Persze néha igen, vagy elmegyünk valahova és a nagyszülők vigyáznak rá. De ez nem rendszeres. Sokak szerint lehet ez abszurd, de én ilyen Anya vagyok, megrögzött kicsit tudom...talán kinövöm.:)

    Abban igazad lehetne, hogy érjem el a céljaimat, nehogy azt érezzem az anyaság elvette az időmet, az éveimet...de ilyen én soha nem tudnék érezni. Hiszem, hogy most ez a szakasza van az életemnek, hogy Anya vagyok, de eljön az idő, mikor más kezdődik el.:)) Ennek ellenére lehet belevágok vm-ba, de majd ha Panka lesz annyira önálló, hogy otthagyjam Mamáknál. Nekem fontos szempont volt ez Aminál is. Hogy már evett mindent, ki tudta fejezni magát..stb. Mert ilyen piciként mellettem a helye.:)

    Ilyen vagyok, ha a fejem tetejére állok, akkor is ilyen maradok!!!:D

    VálaszTörlés
  4. Jó, hogy ilyen vagy a lényeg, hogy boldog légy!!!
    Csak féltelek...
    Puszi!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény